Actief, Avontuur, Gemotoriseerd, In de stad, Indoor, Teambuilding, Winter, Workshop
Thema

Zelf een drone besturen, veel mensen hebben dit waarschijnlijk nog nooit gedaan. Nu kan je een drone workshop volgen als leuk bedrijfsuitje! Zelf drone vliegen, met de handen aan de knoppen en leren de drones te besturen. Onze begeleiders leren je hoe het moet, want het is moeilijker dan je denkt. Na wat oefening, samen met je collega’s, is het tijd voor het echte werk… We hebben een hindernisparcours klaarstaan, om te kijken wie de beste drone piloot is. Wie heeft het onder de knie en vliegt naar huis met een ludiek prijsje?

LOCATIEDiverse locaties in Twente
TIJDSDUUR2 uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 100 personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingDiverse drones
HindernisbaanBeschermende bril
 EXCLUSIEF
Reiskosten 
BTW 
BIJZONDERHEDENVraag ons naar de speciale eisen die we aan een locatie stellen.

Programma drone vliegen

Een drone workshop is een activiteit met handleiding. We hebben voor de locatie speciale eisen, zodat we veilig en leuk kunnen vliegen. Zelf drone vliegen is best ingewikkeld en vergt bij de meeste mensen flink wat oefening. Daar begint het programma dan ook mee, om samen met een collega te vliegen en te navigeren. Ook geven we een korte demo met diverse drones, waarna we de hindernissen klaarzetten en mensen hun kunsten laten vertonen.

 • uitleg over programma
 • oefenen met de drones
 • demo door onze begeleider
 • hindernissenparcours

Extra’s drone vliegen

We kunnen drone vliegen ook aanbieden als inloopactiviteit bij een groot evenement of festival. Mensen kunnen dan op inloop zelf drone vliegen.

Ook kunnen we het aantal drones verhogen of de totale duur van de activiteit verlengen. We moeten hierbij wel rekening houden met de capaciteit van de accu’s.

Als laatste kunnen we een korte drone activiteit ook invoegen in een groter teambuildingsprogramma of in een spannende city game. Bel gerust voor de mogelijkheden en voorbeelden.

Wil je een leuke herinnering aan deze bijzondere dag? Laat dan een luchtfoto van de groep en/of je bedrijf maken. Een prachtig aandenken voor in de bedrijfskantine!

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

  Blijf op de hoogte

  drone vliegen | bedrijfsuitjes in twente s

  Tour Reviews

  There are no reviews yet.

  Leave a Review