Actief, Avontuur, Creatief, Culinair, Cultureel, Feestavond, In de stad, Op het water, Sportief, Strand, Teambuilding, Winter
Thema

Het tablet stadsspel is een city game vol plezier, spannende opdrachten en verrassende wendingen. Vanuit ons hoofdkantoor volgen we je op de voet en dagen we je telkens uit om uitdagende opdrachten op te lossen en vragen te beantwoorden. Ook krijg je cryptische berichtjes en ontmoet je raadselachtige personen tijdens deze spannende city game. Ga met je team op pad met de tablet, een buzzbag en diverse slimme gadgets en ga de challenge aan! Welk team wordt de winnaar van het ‘tablet stadsspel’!?

LOCATIEDiverse locaties in Twente
TIJDSDUUR2 uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 250 personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingBuzzbag met attributen
Tablet met internetPrijsje voor de winnaars
 EXCLUSIEF
Reiskosten 
BTW 
BIJZONDERHEDENHet centrum van een stad is het leukst om te spelen.

Programma tablet stadsspel

We nemen je bij dit stadsspel mee naar een leuke stad. Met je team ga je de strijd aan met collega’s. Eerst een korte uitleg, waarna we de materialen uitdelen. Daarna kunnen de teams de stad ontdekken en opdrachten uitvoeren. Na verloop van tijd, verzamelen we om de winnaars bekend te maken. Uiteraard zijn onze begeleiders van alles op de hoogte en sturen de teams aan.

  • uitleg over programma
  • materialen uitdelen
  • de stad ontdekken en opdrachten uitvoeren
  • prijsuitreiking

Dit tablet stadsspel is heel geschikt als bedrijfsuitje, teambuilding, personeelsfeest, personeelsuitje, bedrijfsfeest, teamuitje, groepsuitje of afdelingsuitje in Twente of Overijssel.

Extra’s tablet stadsspel

Dit tablet stadsspel is het leukst te spelen in het centrum van een stad, met kleine straatjes, steegjes en pleinen. Uiteraard is het ook ergens anders mogelijk. We zetten het spel dan speciaal voor je uit, bijvoorbeeld rond je eigen bedrijf.

Het spel is zelfs helemaal op maat te maken, door bijvoorbeeld vragen en opdrachten toe te spitsen op je bedrijf, klanten of medewerkers! Om het persoonlijk te maken, voegen we video-opdrachten van een directeur of medewerker toe. Dit alles in de huisstijl van je bedrijf. Maak je bedrijfsuitje uniek!

Je kan dit stadsspel ideaal combineren met bijvoorbeeld een drone vliegenschilder workshopCity Game Escape, frisbee straatgolf of Wie is de Mol.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

Blijf op de hoogte

tablet stadsspel | bedrijfsuitjes in twente s

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review


Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /srv/home/uitjesclubtwentenl/domains/uitjesclubtwente.nl/htdocs/www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118
Rating