Huiselijk genieten

Bistro de Tasca in Markelo is nog één van die plekjes in Twente, die bij het grote publiek niet bekend is. En dat is alleen maar goed, want daardoor behoudt het zijn unieke karakteristieken en kwaliteit. Deze prachtige historische hoeve is heel eigentijds ingericht. Een sfeervolle combinatie waarbij authentiek, modern, vrolijk en kleurrijk perfect bij elkaar aansluiten. Daarbij vult goede keuken het geheel aan door te werken met veel regionale producten. De kwaliteit is hoog bij deze locatie en de prijzen zijn erg vriendelijk. Een perfecte locatie om een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren, want de mogelijkheden in de verschillende zalen zijn ruim, er is een heerlijk terras en de omliggende grasvelden geven ruimte voor leuke activiteiten. Kom eens langs voor een kop koffie om de gemoedelijke sfeer zelf te ervaren!

 

de tasca markelo logo

“Aan de rand van Markelo, prachtig gelegen, met een authentieke en eigentijdse sfeer. Je ervaart het warme, persoonlijke en huiselijke gevoel zodra je binnenkomt!” 

10 - 350 gasten

3 zalen

Gratis parkeren

Prijsniveau $$$--

Landelijke ligging

Geen OV loopafstand

Zalen

Schöppe zaal

de tasca markelo | bedrijfsuitjes in twente schoppe
Maximaal aantal150 gasten
Sfeerauthentiek modern
Eigen terrasja
Daglichtja

Een authentieke boerenschuur die sfeervol is omgetoverd tot een vrolijke en moderne feestzaal. Perfect voor een gezellig feest of als uitvalsbasis voor een bedrijfsuitje. De zaal is multifunctioneel en heeft een terras waar je gebruik van kan maken.

Smorre zaal

Ook hier is de authentieke sfeer gebleven en prachtig aangevuld met moderne accepten. De zaal is stijlvol ingericht en heeft een schitterende open haard als eyecatcher. Het aansluitende terras is ideaal bij mooi weer en in deze zaal kan een kok met live-cooking het eten presenteren.

Maximaal aantal80 gasten
Sfeerstijlvol authentiek
Eigen terrasja
Daglichtja
de tasca markelo | bedrijfsuitjes in twente smorre

Grote kök'n

de tasca markelo | bedrijfsuitjes in twente grote kokn
Maximaal aantal30 gasten
Sfeerauthentiek landelijk
Eigen terrasnee
Daglichtja

Deze grote kök’n is van oudsher de zondagse familiekamer. Een heerlijke nostalgische sfeer en ideaal geschikt voor kleinere gezelschappen of voor private dining. De zaal heeft een hele intieme sfeer.

Wat kan ik doen bij de Tasca in Markelo?


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /srv/home/uitjesclubtwentenl/domains/uitjesclubtwente.nl/htdocs/www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze locatie? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. Onze ervaren mensen helpen je graag vrijblijvend verder!

    Blijf op de hoogte