Beleef het Landleven!

Havezathe het Everloo in Rossum kenmerkt zich door de prachtige ligging, direct naast het natuurgebied het Roderveld. Het prachtige authentieke gebouw, maakt dit tot een uniek plekje in Twente voor jullie personeelsuitje of bedrijfsfeest. Rond de locatie is veel ruimte voor diverse activiteiten en de verschillende zalen zijn flexibel te gebruiken. Alle zalen beschikken over een eigen terras. De keuken vormt letterlijk en figuurlijk het hart van Havezathe het Everloo in Rossum en wordt vaak gebruikt als onderdeel van de totale beleving. Live-cooking zoals je nog niet eerder hebt meegemaakt! En die pure beleving, dát is wat het Everloo je graag mee wil geven. Kom jij ook eens langs?

everloo | rossum | logo

“Prachtige Twentse havezathe, waar je komt voor een pure beleving. Voel je gelijk welkom, geniet en laat je zintuigen prikkelen!” 

10 - 350 gasten

3 zalen

Gratis parkeren

Prijsniveau $$$--

Landelijke ligging

Geen OV loopafstand

Zalen

de Deel

everloo in rossum | bedrijfsuitjes in twente deel
Maximaal aantal150 gasten
Sfeerauthentiek Twents
Eigen terrasja
Daglichtja

Deze zaal wordt gekenmerkt door prachtige houten balken, authentieke ornamenten en een schitterende open haard. Een landleven-gevoel uit voorbije jaren, past helemaal bij deze locatie. Authentiek Twents vakmanschap lagen ooit ten grondslag aan de bouw van deze Deel.

de Schöp

Deze zaal, ook wel de HolzStube genoemd, staat los van het hoofdgebouw en kan daarom apart worden gebruikt. Via de grote glazen, openslaande deuren naar buiten kom je direct op het gezellige terras. Deze ruimte is zeer geschikt voor een gezellig feest met live-muziek!

Maximaal aantal100 gasten
Sfeerauthentiek Twents
Eigen terrasja
Daglichtja
everloo in rossum | bedrijfsuitjes in twente schop

Palthekamer

everloo in rossum | bedrijfsuitjes in twente palthekamer
Maximaal aantal50 gasten
Sfeerauthentiek Twents
Eigen terrasja
Daglichtja

Ook deze zaal ademt dezelfde authentieke Twentse sfeer uit met veel hout en prachtige kroonluchters. Doordat deze zaal wat kleiner is, is het eenvoudig om een intieme sfeer te creëren. Een perfecte plek voor een high tea, gezellige lunch of een klassieke whiskyproeverij.

Wat kan ik doen bij het Everloo in Rossum?


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /srv/home/uitjesclubtwentenl/domains/uitjesclubtwente.nl/htdocs/www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze locatie? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. Onze ervaren mensen helpen je graag vrijblijvend verder!

    Blijf op de hoogte