Mooi in de natuur

Wat een prachtige plek is restaurant & buitenplaats Florilympha eigenlijk! In het schitterende natuurgebied Lutterzand slingert de Dinkel tussen zandverstuivingen, dennenbossen en heide. Midden in deze bossen ligt Florilympha, een perfecte plek voor een leuk personeelsfeest of bedrijfsuitje in Twente. Het natuurgebied en de directe omgeving zijn ideaal voor diverse activiteiten. En als je moe bent van de activiteiten en het buitenleven, is het heerlijk vertoeven in één van de sfeervol ingerichte zalen van Florilympha. Een heerlijk diner, een uitgebreid warm en koud buffet of een gezellige barbecue; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Je proeft de pure Twentse smaak, want in de keuken wordt ook gebruik gemaakt van Twentse streekproducten.

florilympha de lutte logo

“Midden in de natuur genieten, sfeervol en met een ruim aanbod aan activiteiten. De zalen, de inrichting en vooral het eten zal je verrassen. Pure Twentse kwaliteit!” 

15 - 500 gasten

3 zalen

Gratis parkeren

Prijsniveau $$$--

Landelijke ligging

Geen OV loopafstand

Zalen

Restaurant

florilympha de lutte | bedrijfsuitje in twente restaurant
Maximaal aantal200 gasten
Sfeerwarm landelijk
Eigen terrasja
Daglichtja

De grootste ruimte van de locatie is warm, landelijk en modern ingericht. Met een schitterende open haard, verschillende niveaus en een aansluitend terras, is deze zaal voor verschillende doeleinden te gebruiken. Sla de tuindeuren open en geniet van het heerlijke weer!

Tuinzaal

Een bijzondere zaal, met een moderne, maar toch ook landelijke uitstraling. Door veel gebruik te maken van hout, is het een warme en gezellige plek geworden voor een vergadering of feestavond. En door de glazen pui rondom is de zaal één met de omgeving. De twee verdiepingen en het aansluitende terras geven deze ruimte een hoop mogelijkheden.

Maximaal aantal100 gasten
Sfeerlandelijk modern
Eigen terrasja
Daglichtja
florilympha de lutte | bedrijfsuitje in twente tuinzaal

Achterzaal

florilympha de lutte | bedrijfsuitje in twente achterzaal
Maximaal aantal100 gasten
Sfeerwarm landelijk
Eigen terrasja
Daglichtja

Ook deze ruimte heeft een eigen terras aan de achterzijde van het gebouw. Met uitzicht op de bossen is dat een prima plek voor een heerlijke zomeravond, maar als het kouder wordt is het binnen ook gezellig en knus. Door gebruik te maken van veel natuurlijke producten, heeft de zaal van zichzelf al een warme uitstraling, dus ideaal voor een gezellig bedrijfsuitje of feestavond.

 

Wat kan ik doen bij Florilympha in de Lutte?


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /srv/home/uitjesclubtwentenl/domains/uitjesclubtwente.nl/htdocs/www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze locatie? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. Onze ervaren mensen helpen je graag vrijblijvend verder!

    Blijf op de hoogte