Creatief & Persoonlijk

Parklocatie de Jaargetijden in Enschede is een schitterende locatie, gelegen in een park, midden in de stad. Deze locatie biedt het beste van beide werelden! De diverse zalen zorgen voor een flexibele locatie waar je mogelijkheden hebt voor elk bedrijfsuitje of personeelsfeest. Bovendien is het bij de meeste zalen mogelijk om een eigen terras te reserveren. Het naastgelegen park is de perfecte plek voor een leuke activiteit, zodat we bij de Jaargetijden in Enschede vele activiteiten en totaalprogramma’s kunnen aanbieden. De gratis parkeergelegenheid en het feit dat de binnenstad op loopafstand is, maken dit tot een unieke locatie in Enschede.

jaargetijden in enschede logo

“Naast de perfecte ligging in het centrum van Enschede, met oneindige mogelijkheden in het park, wordt gastheerschap hier tot in de fijnste kneepjes beheerst!” 

15 - 800 gasten

4 zalen

Gratis parkeren

Prijsniveau $$$--

In het park | In de stad

OV loopafstand

Zalen

Grand café

jaargetijden in enschede | bedrijfsuitjes in twente grandcafe
Maximaal aantal400 gasten
Sfeerklassiek romantisch
Eigen terrasja
Daglichtja

Een schitterende zaal met een warme sfeer, prachtige kroonluchters en een hoge vide. Er zijn twee geschakelde serre’s die ook apart zijn te gebruiken. Het aansluitende terras met schitterend uitzicht over het water bereik je via de openslaande deuren in de serre’s. Een complete zaal met veel mogelijkheden!

Serre

De serres zijn licht, met grote ramen en een prachtig uitzicht. Een perfecte plek voor een intiem diner of een gezellige borrel. Via de openslaande deuren kom je bij het aansluitende terras. De zaal kan ook worden aangesloten bij het Grand café. De serres kunnen dan als rustige zitruimte worden ingericht.

Maximaal aantal36 gasten
Sfeerklassiek romantisch
Eigen terrasja
Daglichtja
jaargetijden in enschede | bedrijfsuitjes in twente serre

TIEN

jaargetijden in enschede | bedrijfsuitjes in twente TIEN
Maximaal aantal400 gasten
Sfeerstrak industrieel
Eigen terrasja
Daglichtja

Deze grote zaal is het hart van de locatie, met grote kroonluchters, verschillende zaalniveaus en relaxte loungeplekken. De moderne inrichting en grote open keuken zorgen voor een bruisende sfeer. Deze ruimte uitermate geschikt voor een goed feest met een lekkere DJ of livemuziek. Deze zaal heeft ook nog een aansluitende rookkamer.

MIN10

Deze achthoekige zaal is de perfecte plek voor een gezellig feest. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk en dat maakt deze zaal geschikt voor diverse soorten bijeenkomsten en bedrijfsfeesten. De dansvloer staat midden in de zaal, waardoor iedereen gelijk betrokken is bij het feest. Let’s party!

Maximaal aantal90 gasten
Sfeerwarm modern
Eigen terrasnee
Daglichtnee
jaargetijden in enschede | bedrijfsuitjes in twente MIN10

Wat kan ik doen bij de Jaargetijden in Enschede?


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /srv/home/uitjesclubtwentenl/domains/uitjesclubtwente.nl/htdocs/www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze locatie? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. Onze ervaren mensen helpen je graag vrijblijvend verder!

    Blijf op de hoogte