Buiten weer beleven!

Als je door de poort van het Outdoor Challenge Park in Oldenzaal stapt, gelegen aan het water op recreatieterrein het Hulsbeek, kom je in een andere wereld. Een wereld van natuur, bewegen, uitdagingen en genieten. Hier geniet je op het verhoogde terras of liggend op een vlonder van een heerlijk zonnetje. Gezellig samen rond het kampvuur in de naastgelegen tipi of schuilen in de sfeervolle houten blokhut. Het vuur opstoken en het prachtige uitzicht op je in laten werken. Het Outdoor Challenge Park is prachtig in elk seizoen en biedt vele mogelijkheden. Of je nou een gezellige beachparty als bedrijfsuitje wilt houden op het strand of actief bezig wilt met teambuilding; het Outdoor Challenge Park Oldenzaal stimuleert je om buiten ‘weer’ te beleven!

outdoor challenge park oldenzaal logo

“Unieke plek aan het water, waar je kan kiezen om uitgedaagd te worden door een leuke activiteit of om gewoon te genieten van het goede Twentse leven!” 

10 - 250 gasten

2 zalen

Gratis parkeren

Prijsniveau $$---

Aan het water

Geen OV loopafstand

Zalen

de Blokhut

outdoor challenge park oldenzaal | bedrijfsuitjes in twente blokhut
Maximaal aantal90 gasten
Sfeerwarm met hout
Eigen terrasja
Daglichtja

Het gevoel van een blokhut, met veel hout en een warme kachel in het midden van de ruimte. Het aansluitende terras is ook ideaal bij de zaal aan te sluiten, waardoor er een zitgedeelte bij komt met mooi houten meubilair. Het uitzicht vanuit deze ruimte is uniek, over het water van het Hulsbeek, midden in de natuur!

Benedenzaal

Deze multifunctionele ruimte kan gebruikt worden als trainingsruimte, maar door de warme aankleding is deze ook in te zetten voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest. Deze zaal wordt dan uitgebreid met eigen tenten en een aansluitend terras aan het water. Dé perfecte uitvalsbasis voor een activiteitenprogramma of een heerlijk buffet.

Maximaal aantal90 gasten
Sfeerwarm zakelijk
Eigen terrasja
Daglichtja
outdoor challenge park oldenzaal | bedrijfsuitjes in twente benedenzaal

Tipi

outdoor challenge park oldenzaal | bedrijfsuitjes in twente tipi
Maximaal aantal30 gasten
Sfeertipi met hout
Eigen terrasja
Daglichtja

De enorme tipi biedt plek aan 35 zittende personen. In het midden bevindt zich een haardvuur met daaromheen houten banken en tafels waar je heerlijk kan zitten. De haard kan gebruikt worden om vlees op te grillen. Met mooi weer gaan de zijkanten open, zit je heerlijk aan het strand en heb je een prachtig uitzicht over het water.

Wat kan ik doen bij het Outdoor Challenge Park Oldenzaal?


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /srv/home/uitjesclubtwentenl/domains/uitjesclubtwente.nl/htdocs/www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze locatie? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. Onze ervaren mensen helpen je graag vrijblijvend verder!

    Blijf op de hoogte