Verfrissend creatief!

Restaurant Fox in Denekamp is een plek waar je tot rust kan komen, maar zeker ook helemaal los kan gaan op een gezellig feest! Prachtig gelegen aan het water, met een aansluitend terras, verwarmd, met prachtige buitenbar en deels overkapt door een sfeervolle flextent! De open keuken is het middelpunt van de locatie, waar gewerkt wordt met veel streekproducten. De verse producten die komen uit de vele boerenbedrijven die de regio rijk is, geven die authentieke Twentse smaak. Genieten staat voorop bij restaurant Fox, waarbij creatief wordt omgegaan met inrichting en presentatie. Restaurant Fox loopt hierin voorop en is altijd weer op zoek naar de nieuwste trends en concepten. In deze eigentijdse locatie word je als gast speciaal gemaakt en meegenomen in een spannende ontdekking van zintuigen!

restaurant fox denekamp logo

“Eigentijds, verfrissend, creatief met inrichting en presentatie. Bij Fox is het altijd helemaal af, zowel in presentatie als in smaak. Laat je hier als gast verrassen!” 

15 - 500 gasten

2 zalen

Gratis parkeren

Prijsniveau $$$--

Aan het water

Geen OV loopafstand

Zalen

Vijverzaal

restaurant fox denekamp | bedrijfsuitjes in twente vijverzaal
Maximaal aantal300 gasten
Sfeermodern landelijk
Eigen terrasja
Daglichtja

Een multifunctionele feestzaal, vaak samen gebruikt met het restaurant gedeelte, warm door het gebruik van natuurlijke materialen, maar met moderne inrichting en prachtige kroonluchters. De hoogte van 8,5 meter is ideaal voor een gezellig feest en de standaard faciliteiten, zoals sfeerverlichting en een goede geluidsinstallatie zijn welkome extra’s om het feest compleet maken. Time to party!

Wat kan ik doen bij restaurant Fox in Denekamp?


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /srv/home/uitjesclubtwentenl/domains/uitjesclubtwente.nl/htdocs/www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze locatie? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. Onze ervaren mensen helpen je graag vrijblijvend verder!

    Blijf op de hoogte