Robuust & Uniek

Vliegveld Twenthe is een evenementenlocatie met heel veel mogelijkheden! Het enorme terrein, met een verkeerstoren, een landingsbaan, shelters, bunkers en hangars biedt ruimte voor initiatieven die nergens anders mogelijk zijn. Een spectaculair bedrijfsuitje door te abseilen van de verkeerstoren, een kickoff meeting met impact vanuit een shelter waar vroeger F16’s stonden of een groot bedrijfsfeest met bekend artiest in één van de hangars; Vliegveld Twenthe is voor al deze dingen uitermate geschikt! Je krijgt op deze locatie in Enschede letterlijk en figuurlijk de ruimte voor innovatieve concepten en hightech ideeën. En één ding is zeker: er zal achteraf heel lang over worden nagepraat!

vliegveld twenthe enschede logo

“Stoere evenementenlocatie met karakter en een rijke historie. Het terrein van 50 hectare en de vele bunkers, shelters en hangars bieden unieke mogelijkheden!” 

15 - 50.000 gasten

10+ zalen

Gratis parkeren

Prijsniveau $$$$-

Industrieel landelijk

Geen OV loopafstand

Zalen

Shelter B527/B526

vliegveld twenthe enschede | bedrijfsuitjes in twente shelter
Maximaal aantal300 gasten
Sfeerindustrieel
Eigen terrasja
Daglichtja

Deze shelters waren vroeger de plek waar de F-16’s stonden. Die sfeer ademt het nog steeds uit, maar ze hebben wel een moderne facelift gekregen. De prachtige glazen pui zorgt dat binnen en buiten samengesmolten worden. De ligging aan de oude taxibaan is perfect als je een combinatie wilt maken met diverse activiteiten.

Bunkerpark

Op het bunkerpark zijn er 11 bunkers, voor groepjes van maximaal 50 gasten per bunker. Allemaal unieke plekjes die nog een beetje verstopt zijn. Een mysterieuze locatie met de mogelijkheid om de bunker aan te kleden zoals gewenst. Daarom is dit bunkerpark niet geschikt voor standaard groepen met standaard wensen. Wilt u iets speciaals? This is the place!

Maximaal aantal50 gasten
Sfeerindustrieel
Eigen terrasja
Daglichtnee
vliegveld twenthe enschede | bedrijfsuitjes in twente bunkerpark

Hangars

vliegveld twenthe enschede | bedrijfsuitjes in twente hangars
Maximaal aantal100 – 10.000 gasten
Sfeerindustrieel
Eigen terrasja
Daglichtnee

Voor grotere groepen zijn er mogelijkheden genoeg in de diverse hangars verspreid over het terrein. Elke hangar heeft z’n eigen faciliteiten en biedt mogelijkheden voor diverse groepsgrootten. De inrichting en aankleding kan je zelf doen, maar er is ook de mogelijkheid dit geheel uit handen te geven. 

Meeting rooms

In de grootste hangar zijn ook diverse meeting rooms gekoppeld. Elke ruimte is modern ingericht, met een een industrieel karakter. Een ideale plek om een zakelijk meeting te houden of om te gebruiken als basis voor een leuk bedrijfsuitje of relatie evenement. We helpen u de meest geschikte ruimte te vinden.

Maximaal aantal150 gasten
Sfeermodern industrieel
Eigen terrasnee
Daglichtja
vliegveld twenthe enschede | bedrijfsuitjes in twente meeting rooms

Wat kan ik doen bij Vliegveld Twenthe in Enschede?


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /srv/home/uitjesclubtwentenl/domains/uitjesclubtwente.nl/htdocs/www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze locatie? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. Onze ervaren mensen helpen je graag vrijblijvend verder!

    Blijf op de hoogte