groepsreizen

Toont alle 7 resultaten

City Caching Game | Bedrijfsuitjes in Twente

De meeste City Caching Games speel je in teams TEGEN elkaar. In deze schattenjacht XXL speel je in teams MET elkaar! Zoveel meer plezier met je collega’s, als je samen voor één doel strijd. Ieder team in deze City Caching Game heeft een eigen taak en specialisme. Door gebruik te maken van die specialismen, kan je de diverse vragen en opdrachten oplossen, waardoor de winst binnen handbereik komt. Ontdek de stad op een hele speciale manier in deze City Caching Game en laat je meeslepen in de spanning van het spel. Lukt het jullie om jullie schat te vinden?

Actief, Avontuur, Creatief, Culinair, Cultureel, In de stad, Modern, Sportief, Teambuilding, Winter

Classic Car Rally | Bedrijfsuitjes in Twente

Een prachtige route rijden in een blinkende bolide…wie wil dat niet. Wij regelen dat voor jou en je collega’s. Rustig cruisen op prachtige landweggetjes. Leuke stops onderweg waar we speciaal voor jullie groep een leuke bezienswaardigheid, een activiteit of een lekker hapje hebben geregeld. Voor de rest is het genieten en kijken of jij met jouw rallyequipe deze oldtimer rally kan winnen. Uiteraard gaat het niet om snelheid. De winnaar heeft de minste kilometers gereden naar de eindlocatie en onderweg de diverse proeven als beste afgelegd. Een activiteit om nooit te vergeten!

Actief, Architectuur, Creatief, Culinair, Cultureel, Gemotoriseerd, In de stad, Modern, Teambuilding, Winter

Kettingreactie XXL | Bedrijfsuitjes in Twente

Ken je een kettingreactie? Het lijkt op Domino D-Day, maar dan met meer dan dominostenen alleen. Wij werken met een diversiteit aan verschillende materialen, om tot een origineel bouwwerk te komen; een kettingreactie XXL! In teams zijn jullie verantwoordelijk om een segment van de kettingreactie te bouwen. Laat hiervoor je eigen creativiteit en bouwinzicht de vrije loop. Blijf wel communiceren, want alle segmenten moeten naadloos op elkaar aansluiten, zodat je uiteindelijk eindigt met één grote kettingreactie-finale!

Actief, Architectuur, Creatief, Feestavond, In de stad, Indoor, Modern, Strand, Teambuilding, Winter, Workshop

Oldtimer tour | Bedrijfsuitjes in Twente

Bij een Oldtimer Tour komen oude herinneringen. Je kent de Solex, de TukTuk, Kreidler of Zundapp nog van vroeger. Misschien heb je er altijd zelf eentje gehad. Wij hebben er in ieder geval een leuk bedrijfsuitje van gemaakt! Bij de Oldtimer Tour sturen we je niet zomaar op pad met het rijtuig, maar we hebben een mooie route uitgezet, met onderweg leuke stops. De stops tijdens de Oldtimer Tour vullen we in overleg met jou in. Wil je leuke actieve stops onderweg? Of liever cultureel? Of passen culinaire stops meer bij jouw groep? Alles is bespreekbaar en naar jullie wens in te vullen.

Actief, Architectuur, Avontuur, Culinair, Cultureel, Gemotoriseerd, In de stad, Modern, Teambuilding, Winter

Paardenmennen | Bedrijfsuitjes in Twente

Paardenmennen; wie wil niet een keer op een wedstrijdmenwagen zitten, met een tweespan paarden ervoor die je echte paardenkrachten laten voelen! Paardenmennen lijkt een rustige activiteit, dat kan het ook zijn, maar de professionele menner kan het tempo en de spanning aanpassen aan de mensen die meerijden. En natuurlijk neem je ook zelf de teugels in handen. Samenwerken met je menteam is tijdens het paardenmennen van cruciaal belang. Geniet van een prachtige buitenrit, prachtige bossen en landweggetjes. Eindig met een spannend pionnencircuit en laat zien wat je geleerd hebt. Wie is de menner van de dag?

Actief, Avontuur, Teambuilding, Winter, Workshop

Paramotor vliegen | Bedrijfsuitjes in Twente

Paramotor vliegen, misschien zegt de naam je niets, maar als je het ziet dan komt het bekend voor. Met een parachute boven je en een motor achter je, genieten van de prachtige omgeving. Op verschillende locaties hebben we de mogelijkheid om te starten en te landen voor paramotor vliegen. Afhankelijk van de grootte van de groep zorgen we voor meer paramotors of een combi-activiteit. Een super ervaring die iedereen in het leven een keer gedaan wil hebben. En heb je niets met hoogtes? Dan kunnen we voor een vervangende activiteit zorgen.

Actief, Avontuur, Gemotoriseerd, Modern, Strand, Teambuilding, Winter

Ranking the Company | Bedrijfsuitjes in Twente

Dit leuke spelprogramma van TV kan je nu ook als bedrijfsuitje spelen. Ontdek wat je collega’s van je vinden in deze hilarische quiz. Uiteraard bepalen jullie zelf welke vragen wel en welke vragen niet in het spel komen. Jouw bedrijf krijgt dus een quiz op maat. Daarbij worden de vragen vooraf al “gerankt”, dus de pret begint al voordat de activiteit überhaupt begonnen is! Zoals op TV willen we natuurlijk niet alleen de antwoorden weten, maar ook de gedachte erachter. Iedereen mag zelf bepalen of hij dat wil zeggen, want alles mag en niets hoeft tijdens deze quiz. De enige garantie is een hoop lol!

Feestavond, In de stad, Indoor, Modern, Op het water, Sportief, Strand, Teambuilding, Winter