Actief, Avontuur, Creatief, Culinair, Cultureel, In de stad, Modern, Sportief, Teambuilding, Winter
Thema

De meeste City Caching Games speel je in teams TEGEN elkaar. In deze schattenjacht XXL speel je in teams MET elkaar! Zoveel meer plezier met je collega’s, als je samen voor één doel strijd. Ieder team in deze City Caching Game heeft een eigen taak en specialisme. Door gebruik te maken van die specialismen, kan je de diverse vragen en opdrachten oplossen, waardoor de winst binnen handbereik komt. Ontdek de stad op een hele speciale manier in deze City Caching Game en laat je meeslepen in de spanning van het spel. Lukt het jullie om jullie schat te vinden?

LOCATIEDiverse locaties in Twente
TIJDSDUUR2 uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 750+ personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingGPS
Escape bagPrijsjes voor de winnaar
 EXCLUSIEF
Reiskosten
BTW
BIJZONDERHEDEN

Programma City Caching

We beginnen de City Caching Game met een goede uitleg. Ieder team krijgt z’n eigen functie, taken en verantwoordelijkheden. We spelen namelijk met z’n allen en niet ieder team voor zich. Onderlinge communicatie in de hele groep is dus belangrijk. Zodra de briefing is gedaan, gaat iedereen op pad.

 • uitleg over programma
 • materialen uitdelen
 • alle teams onderweg
 • einde spel en prijsuitreiking

De City Caching Game is leuk te doen als personeelsuitjeteambuildingpersoneelsfeest, bedrijfsfeestbedrijfsuitje, groepsuitje, teamuitje of afdelingsuitje in Twente of Overijssel.

Extra’s City Caching

De City Caching Game is een spel dat op maat kan worden uitgebreid. Diverse live-opdrachten kunnen we tijdens het spel toevoegen, zodat het spel spannender en uitdagender wordt. Ook de speelduur kan op de grootte van de groep en de extra opdrachten die zijn ingevoegd, worden aangepast. Daarnaast kunnen we bij dit spel ook een voortraject verzorgen waarin we de mensen van de groep al gaan opwarmen. Teams worden ingedeeld en speciale opdrachten vinden al plaats.

De City Caching Game is perfect te combineren met bijvoorbeeld een klimwand, city game escapeoutdoor lasergameschieten als bedrijfsuitje, quad rijden of bamboe bouwen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

  Blijf op de hoogte

  city caching game | bedrijfsuitjes in twente s

  Tour Reviews

  There are no reviews yet.

  Leave a Review