stedentrips

Toont alle 3 resultaten

City Caching Game | Bedrijfsuitjes in Twente

De meeste City Caching Games speel je in teams TEGEN elkaar. In deze schattenjacht XXL speel je in teams MET elkaar! Zoveel meer plezier met je collega’s, als je samen voor één doel strijd. Ieder team in deze City Caching Game heeft een eigen taak en specialisme. Door gebruik te maken van die specialismen, kan je de diverse vragen en opdrachten oplossen, waardoor de winst binnen handbereik komt. Ontdek de stad op een hele speciale manier in deze City Caching Game en laat je meeslepen in de spanning van het spel. Lukt het jullie om jullie schat te vinden?

Actief, Avontuur, Creatief, Culinair, Cultureel, In de stad, Modern, Sportief, Teambuilding, Winter

Kettingreactie XXL | Bedrijfsuitjes in Twente

Ken je een kettingreactie? Het lijkt op Domino D-Day, maar dan met meer dan dominostenen alleen. Wij werken met een diversiteit aan verschillende materialen, om tot een origineel bouwwerk te komen; een kettingreactie XXL! In teams zijn jullie verantwoordelijk om een segment van de kettingreactie te bouwen. Laat hiervoor je eigen creativiteit en bouwinzicht de vrije loop. Blijf wel communiceren, want alle segmenten moeten naadloos op elkaar aansluiten, zodat je uiteindelijk eindigt met één grote kettingreactie-finale!

Actief, Architectuur, Creatief, Feestavond, In de stad, Indoor, Modern, Strand, Teambuilding, Winter, Workshop

Ranking the Company | Bedrijfsuitjes in Twente

Dit leuke spelprogramma van TV kan je nu ook als bedrijfsuitje spelen. Ontdek wat je collega’s van je vinden in deze hilarische quiz. Uiteraard bepalen jullie zelf welke vragen wel en welke vragen niet in het spel komen. Jouw bedrijf krijgt dus een quiz op maat. Daarbij worden de vragen vooraf al “gerankt”, dus de pret begint al voordat de activiteit überhaupt begonnen is! Zoals op TV willen we natuurlijk niet alleen de antwoorden weten, maar ook de gedachte erachter. Iedereen mag zelf bepalen of hij dat wil zeggen, want alles mag en niets hoeft tijdens deze quiz. De enige garantie is een hoop lol!

Feestavond, In de stad, Indoor, Modern, Op het water, Sportief, Strand, Teambuilding, Winter