Bedrijfsuitje met ‘mooi-weer-garantie’!
bedrijfsuitje | mooi-weer-garantie-s

Bedrijfsuitje en regen? Wij lossen het op!

Heb je een bedrijfsuitje geboekt en bedenk je later pas, wat er gebeurt bij slecht weer? Ik hoor het zo vaak! Dan kan je er beter naar vragen, voordat je geboekt hebt, want alle evenementenbureaus gaan daar anders mee om. Vaak komt het wel goed, maar het is wel handig om even te checken! Het blijft Nederland en niets is zo veranderlijk dan het weer. Wij proberen er in ieder geval zo flexibel mogelijk mee om te gaan en we horen van klanten dat dat altijd enorm wordt gewaardeerd! Wij noemen het dan soms ook gekscherend: “een bedrijfsuitje met mooi-weer-garantie”!

Hoe gaat de Uitjesclub Twente om met slecht weer?

1 >>   Wij hebben alles in eigen huis!

Een belangrijk onderdeel dat bepaalt wat je mogelijkheden zijn. Wij hebben bijna al onze activiteiten in eigen huis, met eigen materialen, eigen mensen en eigen activiteiten. Dat scheelt een hoop! Wij kunnen bij slecht weer makkelijker schakelen tussen producten, dus van een city game buiten, naar een pubquiz binnen!

2 >>   Wij zijn flexibel met tijden

Een personeelsfeest of bedrijfsuitje duurt vaak een paar uur, waarin wij bijna altijd flexibel zijn met tijden. Is er een buitje? Dan gaan we even naar binnen voor een kop koffie. Is de bui weer overgewaaid, dan kunnen we weer verder! Zo kan je makkelijk om de buien hen werken, om te zorgen dat jouw personeelsuitje niet in het water valt!

3 >>   Verplaatsen van je bedrijfsuitje is ook een optie

Het is niet altijd mogelijk om je personeelsuitje of bedrijfsfeest te verplaatsen, maar als de mogelijkheid er is dan helpen we graag mee. Soms zijn er namelijk activiteiten en programma’s die het niet toelaten om even op een bui te wachten of om een andere activiteit in het programma te passen. Dan geven we klanten vaak nog de mogelijkheid om het programma te verplaatsen. Een laatste redmiddel en het komt niet zo vaak voor, maar mensen die het doen zijn vaak wel blij dat die mogelijkheid er is.

4 >>   Kies een programma dat past bij het seizoen

Wij helpen graag bij de keuzes in jullie programma. Wij hebben veel ervaring en doen dit soort bedrijfsuitjes al jaren. Wij adviseren dan ook vaak om een programma te kiezen die past bij de tijd van het jaar. Een solextocht midden in de winter is niet handig, met regen maar vooral ook eventuele sneeuw of gladheid. Een city game in de winter is dan een betere optie, omdat je binnen de beschutting van de stad bent en er altijd een schuilplek dicht in de buurt is. Zo zijn er nog veel meer keuzes die je wel of niet kan maken, om te zorgen dat jouw bedrijfsuitje ‘weerbestendig’ is.

Maar dat geldt ook in de zomer! Een bedrijfsuitje met zon en 30 graden geeft weer andere uitdagingen. Dan is het wel lekker dat jullie groep een terras heeft om te zitten (vaak voor jullie groep niet te reserveren als jullie een locatie in de stad kiezen) en een plek om te schuilen bij de activiteiten. Wij helpen onze klanten hier vaak bij en adviseren bij een geschikte locatie.

5 >>  En anders is er altijd nog een poncho… 🙂

Kiezen jullie geen van de bovenstaande opties en laten jullie het bedrijfsuitje over aan de weergoden? Dat kan natuurlijk ook! In 95% van de gevallen is er niets aan de hand en beleeft iedereen een schitterend bedrijfsuitje. Maar goed…óók dan is de Uitjesclub voorbereid! We hebben namelijk altijd poncho’s bij ons als het weer onzeker is. Niet het charmantste kledingstuk, maar het houdt je wel lekker droog!

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze locatie, vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

    Blijf op de hoogte