Bedrijfsuitjes Twente; waar is de betrokkenheid en passie gebleven?
bedrijfsuitjes twente blog s

Bedrijfsuitjes Twente; waar is de betrokkenheid en passie gebleven?

Bedrijfsuitjes Twente…ik zit er al 15 jaar in, met veel plezier! Een tijd waarin een hoop is veranderd. Ik heb aan de wieg gestaan van twee bekende evenementenbureaus in Twente en heb alle stappen van groei en ontwikkeling meegemaakt. Een turbulente tijd, waarin je constant opnieuw investeert om de groei te kunnen stroomlijnen. In die tijd kwam ik ook een breed scala aan klanten tegen, groepen van 10 tot 3000+ personen. Ik leerde ze kennen, wist wat ze belangrijk vonden en vooral waar hun pijnpunten lagen. En juist die punten…daar wilde ik wel eens wat aan doen!

Ik kwam bij veel klanten dezelfde problemen tegen; ze misten betrokkenheid en passie!

Steeds lagere opkomst bij bedrijfsuitjes

De betrokkenheid en passie misten ze vooral van collega’s, want de opkomst bij een bedrijfsuitje en personeelsfeest in Twente gaat al jaren naar beneden. Vandaag de dag heeft iedereen een drukke agenda, moeten daarin keuzes gemaakt worden en is het bedrijfsuitje daar nog wel eens de dupe van. Het is niet meer vanzelfsprekend om te gaan. Daarbij is de verbondenheid met het bedrijf en de personeelsvereniging minder, waardoor late afmeldingen en ‘no-shows’ meer regel dan uitzondering zijn.

bedrijfsuitjes twente blog 1
bedrijfsuitjes twente blog 2

Slechte ervaring met leveranciers

Betrokkenheid en passie misten ze ook bij leveranciers van bedrijfsuitjes, zoals evenementenbureaus, locaties en aanbieders van teambuilding in Twente. Iedere klant die ik sprak heeft, meer dan eens, verwachtingen gehad bij een bedrijfsuitje, waar achteraf niet aan werd voldaan. Dat is natuurlijk te gek! Vaak werden activiteiten mooier verkocht dan dat ze in werkelijkheid waren, was het eten slecht of werd de organisatie van het bedrijfsuitje gedaan door een onervaren medewerker of zelfs een stagiaire.

Te weinig tijd voor de organisatie

Deze pijnpunten werken natuurlijk niet motiverend voor degene die het bedrijfsuitje in Twente moet organiseren. Dit zijn vaak mensen uit een personeelsvereniging, het secretariaat of ‘gekozen vrijwilligers’, die dit als extra taak op zich nemen. Soms mogen ze dit tijdens werktijd doen, maar vaak moeten zij dit plannen in eigen tijd, waardoor ook daar extra druk op de agenda komt. Deze mensen steken hun nek uit om iets leuks te organiseren, maar ze worden er vaak ook nog op aangekeken als het bedrijfsuitje niet naar ieders wens is.

bedrijfsuitjes twente blog 3

Bedrijfsuitjes Twente = Uitjesclub Twente

Ik vond het tijd om eens met een oplossing te komen die werkt en ik bleek niet de enige te zijn die er zo over dacht. Ik kreeg bijval van veel collega’s uit de markt van bedrijfsuitjes in Twente die tegen dezelfde problemen aanliepen bij klanten. Samen met dit netwerk van professionals hebben we een totaal nieuw concept bedacht; de Uitjesclub Twente. Met de Uitjesclub bieden wij een online platform, waarin diverse partijen uit de evenementenmarkt in Twente:

  • onafhankelijk informatie delen;
  • advies geven;
  • mensen helpen een passend bedrijfsuitje of personeelsfeest organiseren.

De Uitjesclub Twente gaat voor kwaliteit. Wij testen alles zelf! Heeft een locatie of activiteit onze goedkeuring? Dan krijgt het een keurmerk van de Uitjesclub, wat een waarborg is voor een succesvol bedrijfsuitje of personeelsfeest. De Uitjesclub garandeert dat we altijd het maximale uit jouw budget halen, zonder concessies te doen op de kwaliteit. De Uitjesclub Twente =  Bedrijfsuitjes Twente. Join the Club!

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over dit blog of gratis lid worden van de UitjesclubTwente, vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

    Blijf op de hoogte