Actief, Creatief, Cultureel, Feestavond, In de stad, Indoor, Strand, Teambuilding, Winter, Workshop
Thema

Percussie on trash; een percussie workshop of djembé workshop, maar dan net even anders. Dat overal muziek in zit, dat bewijzen we wel met deze workshop! Hier geen echte djembé en drum, maar alledaagse voorwerpen zoals pannen, emmers en kisten. Kies je favoriete instrument en ga samen de de begeleider aan de slag met een spetterend muziekstuk. Je zult merken dat ieder voorwerp een ander muzikaal geluid geeft. Een olievat of een ton, beide swingen net zo goed als een echte djembé! Tijdens deze percussie workshop, gaan jullie als volleerd muzikanten aan de slag en vormen je eigen percussie on trash band. Wie weet scoren jullie samen wel een echte mega hit!

LOCATIEDiverse locaties in Twente
TIJDSDUUR1,5 uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 500 personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingPercussie on trash instrumenten
Drumstokken
 EXCLUSIEF
Reiskosten
BTW
BIJZONDERHEDEN

Programma percussie workshop

Wij leren je muziek maken bij de percussie workshop. Onze begeleider geeft iedereen een instrument en gaat per muziekgroep aan de slag. Iedere groep krijgt zijn eigen ritme en oefent samen met de begeleider. Daarna spelen de muziekgroepen achter elkaar, waarbij de begeleider zorgt voor de rode draad. Als slotstuk speelt iedereen samen en ontstaat een spetterend muziekstuk dat iedereen zal verbazen.

 • uitleg over programma
 • uitdelen instrumenten
 • oefenen van muziekstuk
 • uitvoering muziekstuk

Extra’s percussie workshop

Bij de percussie workshop kunnen we in groepen dieper op het muziekstuk ingaan. De groep leert dan een eigen muziekstuk die in een ‘battle’ wordt gespeeld tegen de andere groepen. Uiteraard nemen we voor deze workshop meer tijd.

Ook kan het muziekstuk eindigen in een optreden tijdens het aansluitende bedrijfsfeest. Onder begeleiding van de band spelen de diverse groepen hun eigen ritmes in een kort maar spectaculair muzikaal optreden!

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

  Blijf op de hoogte

  percussie workshop | bedrijfsuitjes in twente s

  Tour Reviews

  There are no reviews yet.

  Leave a Review