Actief, Creatief, Cultureel, In de stad, Indoor, Strand, Teambuilding, Winter, Workshop
Thema

Heb je ooit wel eens gehoord van bamboe bouwen als bedrijfsuitje in Twente? Het is echt een hele leuke teambuildingsactiviteit! Iedereen krijgt een korte uitleg en daarna gaan jullie in teams aan de slag met bamboe en elastieken. Bamboe bouwen is een activiteit waar je ingezogen wordt. Je begint waarschijnlijk rustig, maar op een gegeven moment wordt je enthousiast en bloedfanatiek. Leuk om te zien hoe de verschillende individuen een bijdrage leveren aan het enorme bouwwerk. Samen kunnen jullie tot wel 20 meter hoog bouwen!

LOCATIEDiverse locaties in Twente
TIJDSDUUR1,5 uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 500 personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingBamboestokken
ElastiekenSchetsmaterialen
 EXCLUSIEF
Reiskosten
BTW
BIJZONDERHEDEN

Programma bamboe bouwen

Met bamboe kan je meer dan je denkt. Tijdens het programma bamboe bouwen, geven we bamboestokken, elastieken en zo min mogelijk informatie. We willen zien hoe de teams de opdracht zelf oppakken. Het doel is om een bepaald bouwwerk te maken of om zo hoog mogelijk te bouwen. Dit alles moet binnen een bepaalde tijd.

 • uitleg over programma
 • schetsen op papier
 • bouwen aan het kunstwerk

Extra’s Bamboe bouwen

We kunnen tijdens het bamboe bouwen werken aan een groot kunstwerk op maat. Dit kan een logo zijn van je bedrijf of een ander karakteristiek bouwwerk. In overleg kijken we naar de mogelijkheden en of het bouwwerk op maat, ook leuk is om daadwerkelijk te bouwen.

Tevens is het ook mogelijk om bamboe bouwen onderdeel te maken van een groter teambuildingsprogramma.

We horen graag wat jouw ideeën hierover zijn.

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

  Blijf op de hoogte

  bamboe bouwen | bedrijfsuitjes in twente s 2

  Tour Reviews

  There are no reviews yet.

  Leave a Review