Actief, Avontuur, Op het water, Sportief, Strand, Teambuilding, Winter, Workshop
Thema

Een combinatie van suppen en kajak-polo is een unieke ervaring. Bij het suppen sta je op een surfplank en moet je proberen vooruit te komen. Een leuke en hilarische activiteit op het water, die voor iedereen te doen is. We combineren het suppen met kajak-polo. Je hoort het goed, kajak-polo! Het is een combinatie tussen kajak varen en waterpolo. Allereerst geven we je een goede instructie om met de kajak in het water overweg te kunnen. Daarna maken we er een spelvorm van en gaat het erom welk team de meeste doelpunten weet te scoren. Een onvergetelijk bedrijfsuitje in Twente! En wie komt er als winnaar uit de bus?

 

LOCATIEhet Hulsbeek in Oldenzaal
TIJDSDUUR2 uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 250 personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingKajak en surfplank
VeiligheidsmaterialenBeschermende kleding
 EXCLUSIEF
Reiskosten 
BTW 
BIJZONDERHEDEN 

Programma suppen & kajak

Een combinatie van suppen en kajak-polo, waarbij de groep beide activiteiten zal doen. Afhankelijk van de grootte zal de verdeling gemaakt worden over de activiteiten. Onze begeleiders starten met een gedegen uitleg en laten je genoeg oefenen om de technieken onder de knie te krijgen. Daarna zal het spelelement worden toegevoegd en komt er een winnaar uit de bus.

 • uitleg over programma
 • uitdelen materialen
 • suppen
 • kajak-polo

Suppen en kajak-polo is perfect als bedrijfsuitje, personeelsfeestteambuilding, personeelsuitje, bedrijfsfeest, teamuitje, groepsuitje of afdelingsuitje in Twente of Overijssel.

Extra’s suppen en kajak

Suppen is een leuke activiteit op zich, maar wordt nog leuker als je er een tocht van gaat maken. Een leuke suptocht over het Hulsbeek, met onderweg dingen te doen of te zien. Dit kan in teams en als competitie, maar ook gewoon als ontspannen beleving.

Hetzelfde geldt ook voor de kajak. Hiermee kunnen we een leuk route over het Hulsbeek maken en op plekjes komen waar je normaal niet zou komen. Dit kan ook gewoon in combinatie met een afsluitend potje kajak-polo.

Suppen en kajak-polo zijn een perfecte combinatie met bijvoorbeeld High Ropes CourseSchotse Highland Games, een klimwand, schermclinic of een graffiti workshop

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

  Blijf op de hoogte

  suppen kajak polo | bedrijfsuitjes in twente s

  Tour Reviews

  There are no reviews yet.

  Leave a Review