Actief, In de stad, Indoor, Sportief, Strand, Teambuilding, Winter
Thema

Ooit wel eens frisbee straatgolf gespeeld? Vast niet! Dit te gekke bedrijfsuitje is heel leuk én origineel! We hebben een spannende route door de stad uitgezet. Bij frisbee straatgolf is het de bedoeling om in zo min mogelijk worpen bij het doel te komen. Je gooit door smalle openingen, om bomen en onder terrastafels door. Om uiteindelijk uit te holen tegen een prullenbak, raam of kunstwerk. Wie wint dit knotsgekke personeelsuitje en is de frisbee-held van het bedrijf?

LOCATIEDiverse locaties in Twente
TIJDSDUUR2 uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 500 personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingFrisbees
Teamoutfit in kleurPrijsje voor de winnaars
 EXCLUSIEF
Reiskosten
BTW
BIJZONDERHEDEN

Programma frisbee straatgolf

Bij frisbee straatgolf loop je in teams en onder begeleiding van een spelleider een spannende route door de stad. We hebben tijdens de route diverse holes uitgezet die met een frisbee moeten worden afgelegd. De teams gooien om de beurt, om uiteindelijk in zo min mogelijk worpen bij het eindpunt te komen. In het team wordt door de teamleden ook om de beurt gegooid, zodat iedereen tijdens elke hole z’n skills kan laten zien.

 • uitleg over programma
 • starten en uitleg per hole
 • aantal worpen noteren na elke hole
 • prijsuitreiking

Extra’s frisbee straatgolf

Er zijn ook extra mogelijkheden bij frisbee straatgolf. Zo kan je het spel ook spelen met speciale frisbee doelen van metaal. Deze worden vooraf op het parcours geplaatst. Hierrdoor moet het parcours wel in één park plaatsvinden. Een route door de stad is dan niet meer mogelijk.

Je kan het spel ook spelen met meer frisbees per team of met één frisbee per persoon.

Een frisbee straatgolf parcours op maat behoort ook tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld rond je eigen bedrijf of als leuke wandeling van je bedrijf naar het centrum van de stad. In overleg kijken we naar de mogelijkheden.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

  Blijf op de hoogte

  frisbee straatgolf | bedrijfsuitjes in twente s 2

  Tour Reviews

  There are no reviews yet.

  Leave a Review