Actief, Avontuur, Gemotoriseerd, Strand, Teambuilding, Winter
Thema

Ooit wel eens quad willen rijden? Dat kan bij de Uitjesclub Twente! Een spannend bedrijfsuitje of personeelsuitje voor iedereen. Ga de strijd aan met je collega’s en zorg dat je als snelste over de finish komt. Natuurlijk worden er verschillende manches gereden, zodat iedereen op z’n eigen niveau mee kan doen. Quad rijden als bedrijfsuitje kan ook in de vorm van het rijden van een trial. Daarbij gaat het meer om techniek en rijvaardigheid. Probeer zo ver mogelijk over het parcours te rijden, zonder dat je vast komt te zitten. Een uitdaging op zich!

LOCATIEhet Hulsbeek, Oldenzaal
TIJDSDUUR1 – 8 uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 500 personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingRacequads 90cc
HelmLocatiehuur
 EXCLUSIEF
Reiskosten 
BTW 
BIJZONDERHEDENMinimaal 3m2 vrije ruimte per persoon. Voor binnen: goede ventilatie!

Programma quad rijden

Bij quad rijden rijd je diverse manches tegen je collega’s. We proberen de manches op verschillende niveaus te laten plaatsen vinden, zodat je rijdt met mensen van een zelfde niveau. Het is ook mogelijk om te gaan trial rijden, waarbij het niet gaat om snelheid, maar om techniek en beheersing van de quad.

 • uitleg over programma
 • warmdraaien en oefenen met de quad
 • de grote finale
 • prijsuitreiking

Quad rijden kan je laten plaatsvinden als personeelsuitje, teambuilding, personeelsfeest, bedrijfsuitje, teamuitje, afdelingsuitje of groepsuitje in Twente of Overijssel.

Extra’s quad rijden

Het quad rijden vindt plaats op een speciaal terrein. We kunnen het aantal quads aanpassen aan het aantal deelnemers, waarbij we zelf kunnen bepalen hoeveel rijtijd je per persoon wilt hebben. De activiteit wordt altijd afgewisseld met pauzes of andere teambuildingsactiviteiten.

We kunnen het quad rijden ook op andere locaties laten plaatsvinden, maar de mogelijkheden daarvoor zijn wel beperkt. Wil je weten wat er mogelijk is, neem dan gerust contact op.

Quad rijden kan je goed combineren met bijvoorbeeld een drone vliegenschieten als bedrijfsuitje, bamboe bouwen, outdoor lasergame of een schilder workshop.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

  Blijf op de hoogte

  quad rijden | bedrijfsuitjes in twente s

  Tour Reviews

  There are no reviews yet.

  Leave a Review