Actief, Architectuur, Avontuur, Creatief, Culinair, Cultureel, Feestavond, In de stad, Modern, Op het water, Sportief, Teambuilding, Winter
Thema

Een personeelsreis Antwerpen is een voor de hand liggende keuze. Deze prachtige stad, net over de grens met Nederland heeft heel veel te bieden. Geniet van het bourgondische leven, de leuke straatjes, de architectuur en de aardige mensen. Bij een personeelsreis Antwerpen word je niet teleurgesteld. De stad heeft veel te bieden, zodat een programma tijdens een personeelsreis Antwerpen vaak eenvoudig gevuld kan worden. Met een ribboot varen over de Schelde, een spannend Wie is de Mol spel in de stad, lekkere winkelen in de Meir of een bezoek aan het Museum aan de Stroom. Alles op loopafstand van alle lekkere restaurantjes en het hotel. Geen openbaar vervoer, bus of taxi is nodig in deze stad. Ben jij klaar voor een personeelsreis Antwerpen?!

LANDBelgië
TIJDSDUUR2 dagen
VERVOERtouringcars of trein (exclusief in deze prijs)
 PLUSPUNTEN
Alles op loopafstandGoed eten en drinken
Voldoende hotels rond centrumRelatief korte reistijd
ACTIVITEITEN
Museum aan de StroomPowerboot varen door de haven
Fashion of culinaire tourWie is de Mol XXL Antwerpen
Kroegentocht met een localHet bourgondische leven
BIJZONDERHEDEN

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

    Blijf op de hoogte

    personeelsreis antwerpen | personeelsreizen uitjesclub s

    Tour Reviews

    There are no reviews yet.

    Leave a Review