Actief, Avontuur, Op het water, Sportief, Strand, Teambuilding, Winter
Thema

Altijd al eens een Wipe Out zeskamp willen doen? Je kent het van tv, dus je weet waar je aan begint! Spektakel en actie staan voorop zou je denken, maar dat hoeft niet altijd. We kunnen de spelonderdelen aanpassen naar wens en dus verschillende vormen van Wipe Out of zeskamp aanbieden. In teams ga je in ieder geval wel de strijd aan. Laat zien waar je toe in staat bent en geef alles voor de teamoverwinning. Wipe Out zeskamp is een actief bedrijfsuitje voor iedereen!

LOCATIEDiverse locaties in Twente
TIJDSDUUR2 uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 500 personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingDiverse spelonderdelen
Prijsje voor de winnaars
 EXCLUSIEF
Reiskosten
BTW
BIJZONDERHEDEN

Programma Wipe Out zeskamp

Een Wipe Out zeskamp begint bij de uitleg en teamindeling. Met je team ga je de verschillende spelonderdelen langs om zo goed mogelijk te presteren. Bij elk spelonderdeel is er begeleiding aanwezig, die op de spelregels en veiligheid let. Aan het einde wordt het winnende team bekend gemaakt.

 • uitleg over programma
 • teamindeling en starten
 • wisselen over spelonderdelen
 • prijsuitreiking

Een Wipe Out zeskamp is ideaal als teambuildingbedrijfsuitjepersoneelsfeest, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in Twente of Overijssel.

Extra’s Wipe Out zeskamp

Een Wipe Out zeskamp kan ingevuld worden met spelonderdelen naar wens. We proberen altijd een leuke combinatie te vinden die past bij de groep. De keuze van de spelonderdelen bepaalt ook de uiteindelijke prijs. Wij hebben een ruime keuze aan spelonderdelen, dus er is voor iedere groep iets leuks te maken.

Ook kunnen we meer dan zes spelonderdelen toevoegen, waardoor ook de speeltijd wordt verlengd. We denken graag mee als je een bedrijvensportdag in de planning hebt, want de mogelijkheden daarvoor zijn enorm!

Een Wipe Out zeskamp is makkelijk te combineren met een graffiti workshop, schermclinicschieten als bedrijfsuitje, terreinrijden met Landrovers of bamboe bouwen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

  Blijf op de hoogte

  wipe out zeskamp | bedrijfsuitjes in twente s

  Tour Reviews

  There are no reviews yet.

  Leave a Review