Actief, Architectuur, Avontuur, Creatief, Culinair, Cultureel, Feestavond, Gemotoriseerd, In de stad, Modern, Op het water, Sportief, Teambuilding
Thema

Bij een personeelsreis Hamburg kan je een hoop beleven. De stad is bruisend, maar desondanks is de stad minder in trek bij het grote publiek. Onterecht, want met een gezellig nachtleven, spannende activiteiten en een schitterende historische stad is een personeelsreis Hamburg een verrassende ontdekking. Met powerboten varen in de haven, heerlijk in een beachclub chillen met een cocktail, op het water door de vele kanalen varen, een rondleiding bij de enorme Airbus fabriek of genieten van het nachtleven op de Reeperbahn. Er is voor elk wat wils. Wist je dat Hamburg meer bruggen en kanalen heeft dan Amsterdam? Genoeg te ontdekken dus! Wij nemen je tijdens deze personeelsreis Hamburg mee naar de leukste plekjes en helpen je de stad zelf te ontdekken.

LANDDuitsland
TIJDSDUUR2 dagen
VERVOERtouringcars of trein (exclusief in deze prijs)
 PLUSPUNTEN
Nog onbekend bij veel mensenEen bruisend nachtleven
De haven en kanalenCombinatie van oud en nieuw
ACTIVITEITEN
Cocktail in een rooftopbarSegway Experience Hamburg
Powerboot varen door de havenBierproeverij in een brauhaus
Kano regatta op de AlsterRondleiding Airbus-fabriek
BIJZONDERHEDEN 

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

    Blijf op de hoogte

    personeelsreis hamburg | personeelsreizen uitjesclub s

    Tour Reviews

    There are no reviews yet.

    Leave a Review