creatieve workshops

Toont alle 6 resultaten

Bamboe bouwen | Bedrijfsuitjes in Twente

Heb je ooit wel eens gehoord van bamboe bouwen als bedrijfsuitje in Twente? Het is echt een hele leuke teambuildingsactiviteit! U krijgt een korte uitleg en daarna gaat u in teams aan de slag met bamboe en elastieken. Bamboe bouwen is een activiteit waar u in gezogen wordt. Je begint waarschijnlijk rustig, maar op een gegeven moment wordt je enthousiast. Leuk om te zien hoe de verschillende individuen een bijdrage leveren aan het enorme bouwwerk. U kunt wel 20 meter hoog bouwen!

Actief, Creatief, Cultureel, In de stad, Indoor, Strand, Teambuilding, Winter, Workshop

Graffiti workshop | Bedrijfsuitjes in Twente

Hoe zou het zijn om zelf een kunstwerk te maken tijdens een graffiti workshop? Nu kan het! In deze interessante workshop leert u op speelse wijze de basisprincipes van de graffiti kunst. Samen met uw collega werkt u tijdens de graffiti workshop aan een schitterend kunstwerk die als aandenken natuurlijk op kantoor of bedrijf mag hangen.

Actief, Creatief, Cultureel, In de stad, Indoor, Strand, Teambuilding, Winter, Workshop

Percussie workshop | Bedrijfsuitjes in Twente

Percussie on trash; een percussie workshop of djembe workshop, maar dan net even anders. Dat overal muziek in zit, dat bewijzen we wel met deze workshop! Hier geen echte djembe en drum, maar alledaagse voorwerpen zoals pannen, emmers en kisten. Kies je favoriete instrument en ga samen de de begeleider aan de slag met een spetterend muziekstuk. Je zult merken dat ieder voorwerp een ander muzikaal geluid geeft. Een olievat of een ton, beide swingen net zo goed als een echte djembe! Tijdens deze percussie workshop, gaan jullie als volleerd muzikanten aan de slag en vormen je eigen percussie on trash band. Wie weet scoren jullie samen wel een echte mega hit!

Actief, Creatief, Cultureel, Feestavond, In de stad, Indoor, Strand, Teambuilding, Winter, Workshop

Schermclinic | Bedrijfsuitjes in Twente

Een schermclinic als personeelsuitje? Dat zal niet het eerste in je opkomen, maar is zeker het overwegen waard! Het is namelijk leuk, actief en echt eens iets anders. Schermen is een sport waar het niet gaat om kracht, maar om tactiek en snelheid. Iedereen kan het leren en hoe leuk is het om daarna gelijk je collega uit te dagen voor een duel! Een schermclinic is dus niet allen een heel leuk bedrijfsuitje, maar is ook erg geschikt als teambuilding.

Actief, Avontuur, Cultureel, In de stad, Indoor, Sportief, Strand, Teambuilding, Winter, Workshop

Schilder workshop | Bedrijfsuitjes in Twente

Haal tijdens deze schilder workshop de Picasso of Rembrandt in jezelf naar boven. Onder begeleiding leer je zelf schilderen en maak je een schilderij samen met je collega’s. De basis is een schets met potlood op je schilderdoek. Daarna creĆ«er je je eigen kunstwerk door met verf, in de kleuren naar keuze, aan de slag te gaan. Het is ook mogelijk om bij deze schilder workshop samen met een groep aan een groot doek te werken. Alle schilderijen mag je na afloop houden en kunnen een mooie plek krijgen bij het bedrijf of in de kantine. Een mooi aandenken aan een geslaagde dag!

Actief, Creatief, Cultureel, Feestavond, In de stad, Indoor, Strand, Teambuilding, Winter, Workshop

Zandsculpturen bouwen | Bedrijfsuitjes in Twente

Met de workshop zandsculpturen bouwen nemen we terug naar vroeger. Wie heeft er niet genoten van zandkastelen bouwen op het strand? Met deze activiteit zandsculpturen bouwen gaan we zelfs een stapje verder. Samen met je team ga je aan de slag om een ontwerp voor jullie zandsculptuur te maken. Vervolgens is het aan jullie de taak om dit ontwerp te realiseren. Zand laat zich niet dwingen, dus samenwerken is een echte must! Wie bouwt het mooiste kunstwerk van allemaal?

Actief, Creatief, Feestavond, Strand, Teambuilding, Workshop