Actief, Creatief, Feestavond, Strand, Teambuilding, Workshop
Thema

Met de workshop zandsculpturen bouwen nemen we je mee terug naar vroeger. Wie heeft er niet genoten van zandkastelen bouwen op het strand? Met deze activiteit zandsculpturen bouwen gaan we zelfs een stapje verder. Samen met je team ga je aan de slag om een ontwerp voor jullie zandsculptuur te maken. Vervolgens is het aan jullie de taak om dit ontwerp ook daadwerkelijk te realiseren. Zand laat zich niet dwingen, dus samenwerken is een echte must! Wie bouwt het mooiste kunstwerk van allemaal?

LOCATIEDiverse locaties in Twente
TIJDSDUUR1,5 uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 500 personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingSchetsmaterialen
KruiwagenDiverse sculptuurmaterialen
 EXCLUSIEF
Reiskosten
BTW
BIJZONDERHEDENWe werken op plekken waar zand aanwezig is, zoals bijvoorbeeld een recreatieterrein.

Programma zandsculpturen bouwen

Bij zandsculpturen bouwen ga je met je team een kunstwerk maken van zand. De begeleider geeft een korte uitleg, deelt de teams in en deelt de materialen uit. Na het maken van een schets op papier kan je aan de slag in het zand. De diverse gereedschappen zijn te gebruiken op verschillende plekken van je kunstwerk.

 • uitleg over programma
 • schetsen op papier
 • bouwen met zand
 • toelichten van het kunstwerk

Zandsculpturen bouwen is leuk als teambuilding, personeelsuitje, personeelsfeestbedrijfsuitje, teamuitje of groepsuitje in Twente of Overijssel.

Extra’s zandsculpturen bouwen

Zandsculpturen bouwen is een leuke activiteit tijdens een bedrijfsuitje, maar is ook goed in te zetten als teambuilding of tijdens een trainingstraject. We kunnen de activiteit hier meer op toespitsen, indien gewenst.

De activiteit kan ook onderdeel uitmaken van een een themafeest, zoals bijvoorbeeld een beachparty. Tijdens de avond wordt dan gezamenlijk gewerkt aan één kunstwerk, om later een groepsfoto bij te maken. Ook kunnen we een zandartiest toevoegen aan het programma, die kan laten zien hoe een expert een kunstwerk maakt.

Zandsculpturen bouwen kan je goed combineren met een percussie workshop, expeditie robinsondrone vliegen, bamboe bouwen of een graffiti workshop.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

  Blijf op de hoogte

  zandsculpturen bouwen bedrijfsuitjes in twente b s

  Tour Reviews

  There are no reviews yet.

  Leave a Review