Actief, Creatief, Cultureel, In de stad, Indoor, Strand, Teambuilding, Winter, Workshop
Thema

Hoe zou het zijn om zelf een kunstwerk te maken tijdens een graffiti workshop? Nu kan je er zelf achter komen! In deze interessante workshop leer je op speelse wijze de basisprincipes van de graffiti kunst. Samen met je collega werk je tijdens deze graffiti workshop aan een schitterend kunstwerk. Een mooi aandenken dat natuurlijk op kantoor niet mag ontbreken. Een leuk bedrijfsuitje en goed voor de teambuilding, ook als je niet creatief bent aangelegd.

LOCATIEDiverse locaties in Twente
TIJDSDUUR2 uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 500 personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingKunstwerk 82cm x 122cm
Diverse spuitbussenBeschermende kleding
 EXCLUSIEF
Reiskosten
BTW
BIJZONDERHEDENMinimaal 3m2 vrije ruimte per persoon. Voor binnen: goede ventilatie!

Programma graffiti workshop

Bij de graffiti workshop leer je, op een leuke manier, de basisprincipes van de graffiti kunst. Wij zorgen voor de platen, diverse spuitbussen en beschermingsmateriaal voor de deelnemers én de omgeving. U maakt samen met een collega een kunstwerk, waarbij je ondersteuning en uitleg krijgt van de begeleiders.

 • uitleg over programma
 • schetsen op papier
 • spuiten op de plaat
 • toelichten van het kunstwerk

De graffiti workshop is goed te gebruiken als bedrijfsuitje, teambuilding, personeelsfeest, personeelsuitje, bedrijfsfeest, teamuitje, groepsuitje of afdelingsuitje in Twente of Overijssel.

Extra’s graffiti workshop

De graffiti workshop is het mooist buiten, maar binnen kan ook. Er zijn dan wel eisen aan de ruimte i.v.m. de dampen uit de spuitbussen. Qua beschermingsmaterialen voor de omgeving en de deelnemers hebben we aan alles gedacht, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

De opbouw van de workshop is geheel op maat te maken. Zo is bieden we je de keuze uit verschillende formaten platen, bepaal je zelf de groepsgrootte en de duur van de workshop. Uiteraard bepaal je zelf wat jullie willen doen met de kunstwerken zodra ze af zijn.

De graffiti workshop is perfect te combineren met bijvoorbeeld een schieten als bedrijfsuitje, outdoor lasergame, drone vliegen, bamboe bouwen of een schilder workshop.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

  Blijf op de hoogte

  graffiti workshop | bedrijfsuitjes in twente s 2

  Tour Reviews

  There are no reviews yet.

  Leave a Review