Actief, Creatief, Cultureel, Feestavond, In de stad, Indoor, Strand, Teambuilding, Winter, Workshop
Thema

Haal tijdens deze schilder workshop de Picasso of Rembrandt in jezelf naar boven. Onder begeleiding leer je zelf schilderen en maak je een schilderij samen met je collega(‘s). De basis is een schets met potlood op je schildersdoek. Daarna creëer je je eigen kunstwerk door met verf, in de kleuren naar keuze, aan de slag te gaan. Het is ook mogelijk om bij deze schilder workshop samen met een groep aan een groot doek te werken. Alle schilderijen mag je na afloop houden en kunnen een mooie plek krijgen binnen het bedrijf, bijvoorbeeld in de kantine. Een mooi aandenken aan een geslaagde dag!

LOCATIEDiverse locaties in Twente
TIJDSDUUR2 uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 500 personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingSchilderdoeken
Diverse kleuren verf en penselenBeschermende kleding
 EXCLUSIEF
Reiskosten
BTW
BIJZONDERHEDEN

Programma schilder workshop

We leren je bij deze schilder workshop de basisprincipes van het schilderen op doek. We hebben schildersezels, schildersdoeken, verf en natuurlijk pencelen. Ook zorgen we voor beschermende kleding, indien gewenst. Na een korte instructie ga je samen met een collega werken aan een prachtig kunstwerk.

 • uitleg over programma
 • schetsen op papier
 • verven op doek
 • toelichten van het kunstwerk

Extra’s schilder workshop

De schilder workshop kan zowel binnen als buiten, wij zorgen dat alles netjes afgeplakt is. Normaal gesproken werken we met twee personen op één doek, zodat samenwerking en overleg een onderdeel is van de schilder workshop. Natuurlijk kan iedereen ook een persoonlijk kunstwerk maken, een drieluik met 6 personen of een groot doek met de hele afdeling. Een mooie herinnering die je graag in de bedrijfskantine hangt!

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

  Blijf op de hoogte

  schilder workshop | bedrijfsuitjes in twente s

  Tour Reviews

  There are no reviews yet.

  Leave a Review