Actief, Avontuur, Cultureel, In de stad, Indoor, Sportief, Strand, Teambuilding, Winter, Workshop
Thema

Een schermclinic als personeelsuitje? Dat zal niet als eerste in je opkomen, maar is zeker het overwegen waard! Het is namelijk leuk, actief en echt eens iets anders. Schermen is een sport waarbij het niet gaat om kracht, maar om tactiek en snelheid. Iedereen kan het leren en hoe leuk is het om daarna gelijk je collega uit te dagen voor een duel! Een schermclinic is dus niet alleen een heel leuk bedrijfsuitje, maar is ook erg geschikt als teambuilding.

LOCATIEDiverse locaties in Twente
TIJDSDUUR1,5 uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 250 personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingSabel
Veiligheidskleding 
 EXCLUSIEF
Reiskosten 
BTW 
BIJZONDERHEDEN 

Programma schermclinic

Als je onze schermclinic doet, dan leer je eerst de basistechnieken van de schermsport van onze instructeur. Hij laat je veel oefenen op je collega’s en zal toelichting geven indien nodig. Tijdens de clinic wordt er toegewerkt naar het duel! Je neemt het op tegen je collega’s om te kijken wie de beste schermer is.

 • uitleg over programma
 • uitdelen materialen en sabel
 • oefenen van technieken
 • het duel

Een schermclinic is perfect als personeelsuitje, bedrijfsuitje, teambuildingbedrijfsfeest, groepsuitje of afdelingsuitje in Twente of Overijssel.

Extra’s schermclinic

Een schermclinic is leuk en goed te doen in 1,5 uur. We kunnen dit ook uitbreiden door er een programma van 2 of 2,5 uur van te maken. Er wordt dan dieper ingegaan op de materie, meer technieken geleerd en gewerkt met meerdere spelvormen.

Er kan ook gekozen worden om de schermclinic te vervangen voor een clinic zwaardvechten. Iets meer spektakel voor de mensen die van een uitdaging houden. Daarbij kunnen we het zwaardvechten uitbreiden door er een riddertoernooi van te maken, compleet met diverse spelonderdelen en bijpassende kleding.

Een schermclinic is heel goed samen te doen met bijvoorbeeld terreinrijden met Landroversoutdoor lasergame, drone vliegen, schieten als bedrijfsuitje of zandsculpturen bouwen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

  Blijf op de hoogte

  schermclinic | bedrijfsuitjes in twente s

  Tour Reviews

  There are no reviews yet.

  Leave a Review