workshops

Resultaat 1–8 van de 14 resultaten wordt getoond

Bamboe bouwen | Bedrijfsuitjes in Twente

Heb je ooit wel eens gehoord van bamboe bouwen als bedrijfsuitje in Twente? Het is echt een hele leuke teambuildingsactiviteit! U krijgt een korte uitleg en daarna gaat u in teams aan de slag met bamboe en elastieken. Bamboe bouwen is een activiteit waar u in gezogen wordt. Je begint waarschijnlijk rustig, maar op een gegeven moment wordt je enthousiast. Leuk om te zien hoe de verschillende individuen een bijdrage leveren aan het enorme bouwwerk. U kunt wel 20 meter hoog bouwen!

Actief, Creatief, Cultureel, In de stad, Indoor, Strand, Teambuilding, Winter, Workshop

City Caching Game | Bedrijfsuitjes in Twente

De meeste City Caching Games speel je in teams TEGEN elkaar. In deze schattenjacht XXL speel je in teams MET elkaar! Zoveel meer plezier met je collega’s, als je samen voor één doel strijd. Ieder team in deze City Caching Game heeft een eigen taak en specialisme. Door gebruik te maken van die specialismen, kan je de diverse vragen en opdrachten oplossen, waardoor de winst binnen handbereik komt. Ontdek de stad op een hele speciale manier in deze City Caching Game en laat je meeslepen in de spanning van het spel. Lukt het jullie om jullie schat te vinden?

Actief, Avontuur, Creatief, Culinair, Cultureel, In de stad, Modern, Sportief, Teambuilding, Winter

Graffiti workshop | Bedrijfsuitjes in Twente

Hoe zou het zijn om zelf een kunstwerk te maken tijdens een graffiti workshop? Nu kan het! In deze interessante workshop leert u op speelse wijze de basisprincipes van de graffiti kunst. Samen met uw collega werkt u tijdens de graffiti workshop aan een schitterend kunstwerk die als aandenken natuurlijk op kantoor of bedrijf mag hangen.

Actief, Creatief, Cultureel, In de stad, Indoor, Strand, Teambuilding, Winter, Workshop

High Ropes Course | Bedrijfsuitjes in Twente

Een High Ropes Course is een spannende activiteit voor je personeelsuitje of bedrijfsuitje in Twente. Een spannend parcours en diverse opdrachten die plaatsvinden op 12 meter hoogte. Uiteraard wordt je geholpen door onze begeleiders. Deze houden de veiligheid in de gaten en geven instructies. Het zal in het begin best spannend zijn, maar als je dit overwint is de beloning groot. Een unieke beleving die je altijd bij zal blijven! Uiteraard kan iedereen in eigen tempo en op eigen niveau aan de slag. We hebben diverse routes en opdrachten, op verschillende hoogtes. Een High Ropes Course is gegarandeerd voor iedereen een succes!

Actief, Avontuur, Op het water, Sportief, Winter, Workshop

Kettingreactie XXL | Bedrijfsuitjes in Twente

Ken je een kettingreactie? Het lijkt op Domino D-Day, maar dan met meer dan dominostenen alleen. Wij werken met een diversiteit aan verschillende materialen, om tot een origineel bouwwerk te komen; een kettingreactie XXL! In teams zijn jullie verantwoordelijk om een segment van de kettingreactie te bouwen. Laat hiervoor je eigen creativiteit en bouwinzicht de vrije loop. Blijf wel communiceren, want alle segmenten moeten naadloos op elkaar aansluiten, zodat je uiteindelijk eindigt met één grote kettingreactie-finale!

Actief, Architectuur, Creatief, Feestavond, In de stad, Indoor, Modern, Strand, Teambuilding, Winter, Workshop

Klimwand, abseil, tokkel | Bedrijfsuitjes in Twente

Een klimwand beklimmen iets voor jou? Misschien denk je dat dat alleen voor stoere, sportieve mensen is, maar bij de Uitjesclub denken we daar anders over! Klimmen, abseilen en tokkelen is voor iedereen. Een leuk bedrijfsuitje in Twente waarin je probeert je grenzen te verleggen. Alles mag en niets moet, maar je zal zien dat je samen met je collega’s meer durft dan je denkt. Onze begeleiders helpen je om om de klimwand te trotseren. Er zijn verschillende routes, dus je kan op verschillende niveaus omhoog. Uiteraard staat veiligheid voorop, dus je bent heel goed gezekerd! En dan weer naar beneden, door te abseilen. Met hulp van de begeleiders leer je de techniek heel snel. En als toetje gaan we tokkelen. Je hangt aan een soort kabelbaan, waarbij je met snelheid horizontaal naar beneden ‘glijdt’.

Actief, Avontuur, Indoor, Sportief, Teambuilding, Winter, Workshop

Paardenmennen | Bedrijfsuitjes in Twente

Paardenmennen; wie wil niet een keer op een wedstrijdmenwagen zitten, met een tweespan paarden ervoor die je echte paardenkrachten laten voelen! Paardenmennen lijkt een rustige activiteit, dat kan het ook zijn, maar de professionele menner kan het tempo en de spanning aanpassen aan de mensen die meerijden. En natuurlijk neem je ook zelf de teugels in handen. Samenwerken met je menteam is tijdens het paardenmennen van cruciaal belang. Geniet van een prachtige buitenrit, prachtige bossen en landweggetjes. Eindig met een spannend pionnencircuit en laat zien wat je geleerd hebt. Wie is de menner van de dag?

Actief, Avontuur, Teambuilding, Winter, Workshop

Percussie workshop | Bedrijfsuitjes in Twente

Percussie on trash; een percussie workshop of djembe workshop, maar dan net even anders. Dat overal muziek in zit, dat bewijzen we wel met deze workshop! Hier geen echte djembe en drum, maar alledaagse voorwerpen zoals pannen, emmers en kisten. Kies je favoriete instrument en ga samen de de begeleider aan de slag met een spetterend muziekstuk. Je zult merken dat ieder voorwerp een ander muzikaal geluid geeft. Een olievat of een ton, beide swingen net zo goed als een echte djembe! Tijdens deze percussie workshop, gaan jullie als volleerd muzikanten aan de slag en vormen je eigen percussie on trash band. Wie weet scoren jullie samen wel een echte mega hit!

Actief, Creatief, Cultureel, Feestavond, In de stad, Indoor, Strand, Teambuilding, Winter, Workshop