Actief, Avontuur, Op het water, Sportief, Winter, Workshop
Thema

Een High Ropes Course is een spannende activiteit voor je personeelsuitje of bedrijfsuitje in Twente. Een uitdagend parcours en diverse opdrachten die plaatsvinden op 12 meter hoogte, waarbij je uiteraard geholpen wordt door onze begeleiders. Deze houden de veiligheid in de gaten en geven instructies, zodat jij je kan concentreren op jezelf. Het zal in het begin best spannend zijn, maar als je dit overwint is de beloning groot. Een High Ropes Course is een unieke beleving die je altijd bij zal blijven! Iedereen kan in eigen tempo en op eigen niveau aan de slag. We hebben diverse routes en opdrachten, op verschillende hoogtes, dus je vindt vast een route die bij je past. En daarom is deze activiteit ook zo geschikt om als teambuilding te doen, want samenwerking en vertrouwen staan voorop. Een High Ropes Course is gegarandeerd voor iedereen een succes!

LOCATIEDiverse locaties in Twente
TIJDSDUUR2 uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 250 personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingKlimmaterialen
VeiligheidsmateriaalHuur van terrein
 EXCLUSIEF
Reiskosten 
BTW 
BIJZONDERHEDEN 

Programma High Ropes

Bij een High Ropes Course staat veiligheid voorop. Je krijgt bij het begin dan ook een goede instructie en veiligheidsmaterialen. De begeleiders nemen je bij de hand en checken je materialen. In diverse teams ga je te werk en als team gaan jullie de opdrachten uitvoeren.

 • uitleg over programma
 • veiligheidsmaterialen aantrekken
 • de hoogte in en opdrachten doen
 • wisselen met teams

Een High Ropes Course is ideaal te doen als teambuilding, personeelsuitje, personeelsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, groepsuitje, teamuitje of afdelingsuitje in Twente of Overijssel.

Extra’s High Ropes

High Ropes Course is perfect te combineren met een Cow Trail course, waarbij je een prachtige route op hoogte gaat afleggen. De hoogte is aan te passen aan de groep, dus je hoeft niet iets te doen wat je niet wilt. Als mooie afsluiting is er een prachtige tokkel over het water. Ook is het mogelijk om diverse teambuilding activiteiten toe te voegen aan deze activiteit om tot een uitgebreid teambuildingsprogramma te komen.

Een High Ropes Course is perfect samen te voegen met bijvoorbeeld een klimwand, schieten als bedrijfsuitje, quad rijdenbamboe bouwen of outdoor lasergame.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

  Blijf op de hoogte

  high ropes course | bedrijfsuitjes in twente s

  Tour Reviews

  There are no reviews yet.

  Leave a Review