Actief, Avontuur, Indoor, Sportief, Teambuilding, Winter, Workshop
Thema

Een klimwand beklimmen iets voor jou? Misschien denk je dat dat alleen voor stoere, sportieve mensen is, maar bij de Uitjesclub denken we daar anders over! Klimmen, abseilen en tokkelen is voor iedereen. Een leuk bedrijfsuitje in Twente waarin je probeert je grenzen te verleggen. Alles mag en niets moet, maar je zal zien dat je samen met je collega’s meer durft dan je denkt. Onze begeleiders helpen je om de klimwand te trotseren. Er zijn verschillende routes, dus je kan op verschillende niveaus omhoog. Uiteraard staat veiligheid voorop, dus je bent heel goed gezekerd! En dan weer naar beneden, door te abseilen. Met hulp van de begeleiders leer je de techniek heel snel. En als toetje gaan we tokkelen. Je hangt aan een soort kabelbaan, waarbij je met snelheid horizontaal naar beneden ‘glijdt’.

LOCATIEDiverse locaties in Twente
TIJDSDUUR2 uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 250 personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingVeiligheidsmaterialen
Locatiehuur 
 EXCLUSIEF
Reiskosten 
BTW 
BIJZONDERHEDEN 

Programma klimwand

Bij de klimwand gaan we bezig met drie activiteiten, namelijk klimmen, abseilen en tokkelen. Onze begeleiders geven eerst uitleg over de activiteiten, de verschillende stappen en de veiligheid. Daarna ga je klimmen in je eigen tempo en op je eigen niveau. Uiteraard zijn de begeleiders dicht bij je om te helpen indien nodig. Hetzelfde geldt voor het abseilen en daarna het tokkelen.

 • uitleg over programma
 • klimmen
 • abseilen
 • tokkelen

De klimwand; klimmen, abseilen en tokkelen is perfect voor  teambuilding, maar ook voor een bedrijfsuitjepersoneelsfeest, personeelsuitje, bedrijfsfeest, teamuitje, groepsuitje of afdelingsuitje in Twente of Overijssel.

Extra’s klimwand

De duur van klimmen en de mate van begeleiding is naar wens aan te passen. Een programma waarin je de basisvaardigheden leert is daarin anders dan wanneer je dieper op de materie ingaat. Beide zijn mogelijk en is afhankelijk van het soort groep.

Ook zijn de activiteiten los te koppelen en samen te voegen met andere kortere activiteiten zoals een high ropes course, survivalhindernissen of cow tail course. Vraag ons gerust naar een programma op maat.

Het klimwand programma is ook te combineren met bijvoorbeeld quad rijdenschieten als bedrijfsuitje, outdoor lasergame, schilder workshop of bamboe bouwen

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

  Blijf op de hoogte

  klimwand abseilen tokkelen | bedrijfsuitjes in twente s

  Tour Reviews

  There are no reviews yet.

  Leave a Review