Actief, Avontuur, Creatief, Op het water, Sportief, Strand, Teambuilding, Winter
Thema

Tijdens deze Expeditie Robinson ga je de strijd aan met je collega’s, waarbij je in diverse proeven alles op alles moet zetten om uiteindelijk als winnend team te eindigen. Er wordt niet alleen een beroep gedaan op kracht. Bij deze expeditie hebben we ook proeven die de creativiteit, oplossend vermogen en het denkvermogen testen. Iedereen kan dus z’n bijdrage leveren aan de teamoverwinning! Ga deze spannende strijd aan en kroon jezelf als Robinson Crusoe van jullie bedrijf.

LOCATIEDiverse locaties in Twente
TIJDSDUUR2 uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 500 personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingSpelonderdelen
Robinson materialenPrijsje voor de winnaars
 EXCLUSIEF
Reiskosten
BTW
BIJZONDERHEDEN

Programma Expeditie Robinson

Deze expeditie wordt gespeeld met verschillende teams. Met je team strijd je tegen je collega’s. De teams starten bij verschillende proeven en wisselen als ze klaar zijn. Aan het einde heeft elk team alle proeven gedaan.Het winnende team ontvangt een leuk prijsje.

 • uitleg en teamindeling
 • starten op de proeven
 • wisselen van de teams
 • prijsuitreiking

Extra’s Expeditie Robinson

Deze expeditie kunnen we op verschillende spectaculaire manieren uitbreiden, waarbij we een belevenis op maat creëren. De precieze invulling hangt af van de locatie en je eigen wensen.

Er is ook een mogelijkheid om de expeditie te starten, nog voordat het spel begonnen is. We warmen de mensen al op met spannende teasers, delen de teams al in en sturen alvast een digitale proef. De mensen leven op deze manier al naar het bedrijfsuitje toe en komen gemotiveerd aan de start. Voorpret om nooit te vergeten!

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

  Blijf op de hoogte

  expeditie robinson | bedrijfsuitjes in twente s 2

  Tour Reviews

  There are no reviews yet.

  Leave a Review