Actief, Avontuur, Cultureel, In de stad, Sportief, Teambuilding, Winter
Thema

Wil je ook eens meedoen aan “Op jacht naar de Mol”? Nu is het jouw kans om het spel te spelen en de mol te ontmaskeren! Samen gaan jullie op pad, beantwoord je vragen en voeren jullie ludieke opdrachten uit. Dit allemaal in de jacht naar de mol. Wie saboteert de boel en zorgt ervoor dat opdrachten mislukken? Kortom; vind de mol in jouw team! Houd je oren en ogen goed open, want tijdens dit bloedstollende spel giert de adrenaline door je lijf en geldt; niets is wat het lijkt….

LOCATIEDiverse locaties in Twente
TIJDSDUUR2 uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 500 personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingMaterialen voor onderweg
Prijsje voor de winnaar 
 EXCLUSIEF
Reiskosten 
BTW 
BIJZONDERHEDENIn het centrum van een stad is een pré.

Programma Op jacht naar de Mol?

Op jacht naar de Mol! is een spel in het centrum van een stad. Onze begeleider start met een korte uitleg, deelt de teams in en geeft iedereen de benodigde materialen om het spel te spelen. Daarna worden de teams losgelaten en kan iedereen zijn eigen strategie volgen. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk punten te scoren als team én om de mol te ontmaskeren. De mol moet namelijk proberen zoveel mogelijk te saboteren, zodat het team zo min mogelijk punten kan verdienen.

 • uitleg over programma
 • uitdelen materialen
 • spel in de stad
 • prijsuitreiking

Extra’s Op jacht naar de Mol?

Op jacht naar de Mol! is op verschillende manieren uit te breiden. We kunnen dit spel combineren met het ‘Tablet Stadsspel’. De teams kunnen dan gebruik maken van een tablet en krijg op die manier extra opdrachten en geheime GPS locaties.

Het is ook leuk om extra live spellen en entertainment toe te voegen aan dit spel, waardoor de teams meer interactie hebben tijdens de opdrachten. Deze extra interactie kunnen we ook al eerder laten beginnen, voor de datum van het bedrijfsuitje. We warmen de mensen al op, in de weken voordat de activiteit gaat plaatsvinden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

  Blijf op de hoogte

  wie is de mol bedrijfsuitje s 3

  Tour Reviews

  There are no reviews yet.

  Leave a Review