Actief, Avontuur, Cultureel, In de stad, Sportief, Teambuilding
Thema

Een combinatie tussen een city game en een escape room. Het beste van beide werelden levert een uniek stadsspel. Een bedrijfsuitje in Twente om nooit te vergeten. Actief de stad ontdekken met GPS en een tas met voorwerpen. Maar daarnaast ook de spanning van een escape room, want hoe los ik alle opdrachten op en en ontsnap ik uit deze stad via de geheime route?! Laat je meeslepen in deze City Game Escape en wij weten zeker dat je hier nog lang over zal napraten!

 

 

LOCATIEDiverse locaties in Twente
TIJDSDUUR2 uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 750+ personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingGPS
Escape bagPrijsje voor de winnaars
 EXCLUSIEF
Reiskosten
BTW
BIJZONDERHEDENTe spelen in het centrum van een stad

Programma City Game

We nemen je mee in een spannend stadsspel. Werk in teams en los opdrachten op, beantwoord vragen en zoek naar bepaalde locaties in de stad. Je krijgt van ons een escape bag met spullen die onderweg nodig zijn en een tablet. Voor iedereen in het team is er iets te doen onderweg, iets dat bij hem of haar past. Je kan dus zelf laten zien waar je goed in bent.

 • uitleg over het spel
 • uitdelen van de materialen
 • met je team op pad in de stad
 • prijsuitreiking

Extra’s City Game

De City Game Escape is op verschillende manieren uit te breiden. Dit kan met live-entertainment van acteurs, live-opdrachten en speciale locaties onderweg. Ook de tijdsduur van het spel is aan te passen aan jouw wensen. Bij het toevoegen van speciale live-opdrachten of speciale activiteiten onderweg, is het al snel aan te raden om extra tijd te nemen voor het spel. Neem gerust contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

  Blijf op de hoogte

  city game escape | bedrijfsuitjes in twente s 2

  Tour Reviews

  There are no reviews yet.

  Leave a Review