Cultureel, Feestavond, In de stad, Indoor, Teambuilding, Winter
Thema

Tijdens de pubquiz kom je erachter wie de bolleboos van het bedrijf is en wie nog even terug in de schoolbanken moet. Het is de laatste jaren enorm populair en wekelijks wordt er in veel  kroegen door teams fanatiek gestreden om de 1e prijs. Niet zo gek, want een pubquiz staat garant voor een avond vol plezier, gezonde strijd, spanning en gezelligheid! Je bepaalt zelf hoe je quiz eruit ziet. Wil je vooral de algemene kennis van je collega’s testen? Kies dan voor de pubquiz waarin verschillende thema’s als geschiedenis, topografie, biologie en actualiteit naar voren komen. Zijn jullie echte muziekliefhebbers? Dan is de muziekquiz echt iets voor jullie! Maak indruk met je kennis over artiesten, hits en muziekinstrumenten. Welk thema je ook kiest, de pubquiz is altijd een succes!

LOCATIEDiverse locaties in Twente
TIJDSDUUR2 uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 500 personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingSpelmaterialen
Prijsje voor de winnaars
 EXCLUSIEF
Reiskosten
BTW
BIJZONDERHEDEN

Programma pubquiz

De pubquiz bestaat uit verschillende rondes met vragen. De teams zitten bij elkaar aan tafel en alle teams zitten in één ruimte. De spelleider stelt de vragen en alle teams vullen de antwoorden in. Afhankelijk van het thema worden er verschillende materialen gebruikt om het spel te ondersteunen. Uiteindelijk zal er een winnend team zijn.

 • uitleg over programma
 • teamindeling en uitdelen materialen
 • diverse vragenrondes
 • prijsuitreiking

Extra’s pubquiz

De pubquiz kan je uitbreiden of aanpassen door voor een bepaald thema te kiezen. Zo kunnen de vragen algemeen zijn, maar ook bijvoorbeeld alleen maar over muziek gaan. Daarnaast kunnen de vragen of opdrachten spectaculairder gemaakt worden, door live mee te zingen of een antwoord middels gebaren uit te beelden.

Een DJ kan ook als extra toevoeging worden gedaan en deze brengt gelijk sfeer tijdens het spel en tussen de vragenrondes door. Leuk om de DJ daarna te houden en er nog een lang feest van te maken!

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

  Blijf op de hoogte

  pubquiz | bedrijfsuitjes in twente s

  Tour Reviews

  There are no reviews yet.

  Leave a Review