Actief, In de stad, Strand, Teambuilding, Winter, Workshop
Thema

Schieten met een handboog, kruisboog of een buks. Iedereen kent het wel, maar het blijft altijd een leuk onderdeel van je bedrijfsuitje of je teambuilding in Twente. Je zal zien dat er bij veel mensen een oerinstinct los komt. Voel de kracht van de wapens en gebruik je vaste hand. Het lijkt makkelijker dan gedacht! Meestal kiezen we voor de volgende schietonderdelen:

 • handboog
 • kruisboog
 • buks
 • blaaspijp
 • levensgroot katapult

Dit programma wordt ook nog wel eens aangevuld met laser kleiduif schieten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

LOCATIEDiverse locaties in Twente
TIJDSDUUR2 uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 500 personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingDiverse wapens
VeiligheidsmaterialenPijlen, kogeltjes en doelen
 EXCLUSIEF
Reiskosten
BTW
BIJZONDERHEDENMinimaal 10m x 15m vrije ruimte; een zachte ondergrond is een pré.

Programma schieten

Bij het schietprogramma leren we je diverse wapens te hanteren. We zorgen voor een veilige omgeving, nemen wapens mee en hebben pijlen en kogeltjes. In teams ga je de verschillende schietonderdelen langs. Iedereen heeft aan het einde van het programma, alle onderdelen gedaan.

 • uitleg van onze begeleiders
 • iedere groep start bij een ander schietonderdeel
 • doordraaien na elk onderdeel
 • bekendmaken van de winnaar

Extra’s bij het schieten

Het schietprogramma bestaat uit meerdere onderdelen: een handboog, kruisboog, buks, blaaspijp en katapult. Uiteraard kunnen we deze schietonderdelen ook uitbreiden. Vaak voegen we het laser kleiduif schieten toe aan het programma.

Ook in de tijdsduur of het programma kunnen we aanpassingen maken. Je kunt het programma korter of langer maken, in teams of individueel spelen. Of de activiteit toevoegen in een groter teambuildingsprogramma. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

  Blijf op de hoogte

  schieten handboog kruisboog buks s 2

  Tour Reviews

  There are no reviews yet.

  Leave a Review