Actief, Avontuur, Cultureel, In de stad, Op het water, Sportief, Strand, Teambuilding, Winter, Workshop
Thema

Wij noemen het streetgolf of straatgolf. Het vindt plaats in de stad, dus geen perfect gemaaide greens, maar slingerende straatjes, smalle trappen en glooiende grasveldjes. Urban streetgolf neemt je mee dwars door de stad of rondom je eigen bedrijf. We leren je eerst de basistechnieken van het straatgolf, waarna je met je team een uitdagende tocht in zo min mogelijk slagen probeert af te leggen. Wie beschikt over de mooiste swing en is de koning(in) van het straatgolf?

LOCATIEDiverse locaties in Twente
TIJDSDUUR2 uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 500 personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingGolfclubs en golftrolleys
BalletjesAfslagmatjes
 EXCLUSIEF
Reiskosten
BTW
BIJZONDERHEDEN

Programma streetgolf

Als je urban streetgolf met ons speelt, dan leren we je heel kort wat golftechnieken. Daarna gaan we zo snel mogelijk spelen, want hoe vaker je slaat hoe beter het zal gaan. In loopgroepen van ongeveer 12 personen gaan we op pad met één begeleider. De begeleider vertelt de route, geeft uitleg en let op de veiligheid. Per loopgroep wordt je in teams van maximaal 3 personen verdeeld. Met die groep speel je het spel en om de beurt sla je de bal. Het doel is om het parcours in zo min mogelijk slagen af te leggen.

 • uitleg over programma
 • teams indelen en materialen verdelen
 • streetgolf door de stad
 • prijsuitreiking

Streetgolf kan perfect ingezet worden als bedrijfsuitje, teambuildingpersoneelsuitje, bedrijfsfeest, teamuitje of afdelingsuitje in Twente.

Extra’s streetgolf

Uiteraard spelen we streetgolf buiten. Het liefst in het centrum van de stad, maar we kunnen ook op andere locaties banen op maat maken. Rond je eigen bedrijf, over een industriegebied of bij een landelijke locatie. Alles is mogelijk, maar niet alle plekken zijn geschikt voor straatgolf. We zoeken dit graag voor je uit.

We kunnen ook een driving range maken als onderdeel van een groter evenement of festival. Een leuke target zoals een cabriolet of een doelwit in het water behoren tot de mogelijkheden.

 

Een potje streetgolf is goed te combineren met bijvoorbeeld een city game escape, frisbee straatgolf, percussie workshop, pubquiz of stadsspel met tablet.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

  Blijf op de hoogte

  streetgolf bedrijfsuitjes s 2

  Tour Reviews

  There are no reviews yet.

  Leave a Review