Actief, Avontuur, Cultureel, Feestavond, In de stad, Sportief, Strand, Teambuilding, Winter
Thema

Schotse Highland Games als bedrijfsuitje; dat klinkt als iets alleen geschikt voor sterke mannen. Maar dat is bij onze Schotse Highland Games zeker niet het geval. Je strijdt met je collega’s in teams tegen elkaar op verschillende kracht- en behendigheidsproeven. Natuurlijk hebben we voor de proeven verschillende moeilijkheidscategorieën, waardoor het voor iedereen te doen is. Je gaat de strijd aan bij een boomstam-estafette, kei stoten, touwtrekken, hamerslingeren en meer. Welk team is de winnaar van de Highlands?

LOCATIEDiverse locaties in Twente
TIJDSDUUR2 uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 500 personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingKilt voor de teamcaptains
Schotse vlaggenSpelonderdelen
 EXCLUSIEF
Reiskosten
BTW
BIJZONDERHEDENMinimaal 10m x 15m vrije ruimte; een zachte ondergrond is een pré.

Programma Highland Games

Bij de Schotse Highland Games nemen we je mee naar de Schotse hooglanden. Met Schotse aankleding en diverse spelonderdelen ga je in teams de strijd aan met collega’s. We hebben spelonderdelen voor verschillende niveaus, dus iedereen kan meedoen! Het gaat daarbij niet altijd om kracht, maar ook om behendigheid en slimheid. In teams voer je diverse spelonderdelen uit, onder toezicht van onze begeleiders.

 • uitleg over programma
 • teams verdelen en naar de spelonderdelen
 • wisselen over de spelonderdelen
 • prijsuitreiking

Extra’s Highland Games

De Schotse Highland Games kunnen we verder uitbreiden. Zo kan bijvoorbeeld een doedelzakspeler in Schots tenue verschijnen. Hij kondigt de teamcaptains dan op spectaculaire wijze aan. Daarnaast zijn er diverse extra spelonderdelen die de Highland Games nog spannender maken. Als laatste is het mogelijk om het Schotse thema door te trekken met een whiskyproeverij, Schots entertainment of een Highland buffet. We vertellen je hier graag meer over.

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

  Blijf op de hoogte

  highland games | bedrijfsuitjes in twente s 2

  Tour Reviews

  There are no reviews yet.

  Leave a Review