Actief, Avontuur, In de stad, Indoor, Sportief, Strand, Teambuilding, Winter
Thema

Outdoor lasergame als bedrijfsuitje haalt de militair in je naar boven! Net zoals bij paintball, ga je met deze lasergame de strijd aan met je collega’s. Wie is de slimste (sluip)schutter en wie heeft de beste tactiek? Alleen de sterkste spelers komen als winnaar uit de strijd. We zetten voor jou een uitdagend speelveld uit, met spannende scenario’s en spelvormen. De wapens zijn accuraat, handzaam en in de handen van een professional zijn ze ‘dodelijk’… Dit is het beste in lasergamen! Outdoor lasergame is spannender dan paintball én je hebt geen last van beslagen brillen en blauwe plekken.

LOCATIEDiverse locaties in Twente
TIJDSDUUR2 uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 100 personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingAanvalswapens
Sniper wapensPrijsje voor de winnaars
 EXCLUSIEF
Reiskosten
BTW
BIJZONDERHEDEN

Programma outdoor lasergame

We gaan bij outdoor lasergame met teams tegen elkaar strijden. We beginnen met een instructie, teamindeling en uitleg over de wapens en het speelveld. De teams zoeken daarna dekking en het spel begint. Na elk spel wordt er gewisseld en begint het spel weer opnieuw. Afhankelijk van de locatie kunnen er verschillende spelvormen worden gespeeld.

 • uitleg over programma
 • speelronde
 • wisselen en nieuwe speelronde
 • prijsuitreiking

Extra’s outdoor lasergame

Outdoor lasergame is het mooist buiten, maar binnen kan ook. We hebben dan speciale wapens die beter geschikt zijn voor binnen. Erg leuk om eens in jullie eigen bedrijfspand te spelen!

Voor het spel buiten kunnen we het speelveld op maat maken of een speciale locatie zoeken. Outdoor lasergamen in het centrum van de stad zou dan ook een optie kunnen zijn. Dit kunnen we zelfs combineren met een city game zoals Wie is de Mol, City Game Escape of een Tablet Stadsspel.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

  Blijf op de hoogte

  outdoor lasergame bedrijfsuitjes in twente s 2

  Tour Reviews

  There are no reviews yet.

  Leave a Review