Actief, Architectuur, Avontuur, Creatief, Culinair, Cultureel, Feestavond, Gemotoriseerd, In de stad, Modern, Op het water, Sportief, Teambuilding
Thema

Een personeelsreis Rotterdam? In eerste instantie misschien niet je eerste keuze, maar vergis je niet. Rotterdam is een mooie en moderne stad. Een personeelsreis Rotterdam biedt leuke en spannende activiteiten, cultuur, architectuur, maar ook een hoop gezelligheid. Kijk vanuit je hotelkamer uit over de nieuwe Maas, vang een glimp op van de SS Rotterdam en zie het stadse leven aan je voorbij trekken op de Erasmusbrug. We gaan je gegarandeerd verrassen als je kiest voor een personeelsreis Rotterdam. Struinen door de historische Delfshaven, Lekker eten en drinken bij de Markthal, een wandeling langs de kubuswoningen, een rondvaart door de haven,… Rotterdam heeft veel en we laten je dat graag allemaal zien. Kies voor een personeelsreis Rotterdam en de stad zal nooit meer hetzelfde voor je zijn!

LANDNederland
TIJDSDUUR2 dagen
VERVOERtouringcars of trein (exclusief in deze prijs)
 PLUSPUNTEN
Nog onbekend bij veel mensenDe combinatie oud en nieuw
De nieuwe maas en de havenGoede bereikbaarheid / faciliteiten
ACTIVITEITEN
Eten in de EuromastMet Segways naar “SS Rotterdam”
Powerboot varen door de havenBierproeverij in stadsbrouwerij
Lunch in eigen tramGraffiti workshop op dakterras
BIJZONDERHEDEN 

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

    Blijf op de hoogte

    personeelsreis rotterdam | personeelsreizen uitjesclub-s

    Tour Reviews

    There are no reviews yet.

    Leave a Review