sportieve bedrijfsuitjes

Resultaat 1–8 van de 17 resultaten wordt getoond

City Caching Game | Bedrijfsuitjes in Twente

De meeste City Caching Games speel je in teams TEGEN elkaar. In deze schattenjacht XXL speel je in teams MET elkaar! Zoveel meer plezier met je collega’s, als je samen voor één doel strijd. Ieder team in deze City Caching Game heeft een eigen taak en specialisme. Door gebruik te maken van die specialismen, kan je de diverse vragen en opdrachten oplossen, waardoor de winst binnen handbereik komt. Ontdek de stad op een hele speciale manier in deze City Caching Game en laat je meeslepen in de spanning van het spel. Lukt het jullie om jullie schat te vinden?

Actief, Avontuur, Creatief, Culinair, Cultureel, In de stad, Modern, Sportief, Teambuilding, Winter

City Game Escape | Bedrijfsuitjes in Twente

Een combinatie tussen een city game en een escape room. Het beste van beide werelden levert een uniek stadsspel. Een bedrijfsuitje in Twente om nooit te vergeten. Actief de stad ontdekken met een tablet en een tas met voorwerpen. Maar daarnaast ook de spanning van een escape room, want hoe los ik alle opdrachten op en ontsnap ik uit deze stad! Laat je meeslepen in deze Escape City Game en wij weten zeker dat je hier nog lang over zal napraten!

Actief, Avontuur, Cultureel, In de stad, Sportief, Teambuilding

Expeditie Robinson | Bedrijfsuitjes in Twente

Met Expeditie Robinson ga je de strijd aan met je collega’s. Tijdens diverse proeven zet je alles op alles om uiteindelijk als winnend team te eindigen. Er wordt niet alleen een beroep gedaan op kracht en uithoudingsvermogen. Bij onze Expeditie Robinson hebben we ook proeven die het denkvermogen, oplossingsgerichtheid en de creativiteit op de proef stellen. Iedereen kan dus z’n bijdrage leveren aan de teamoverwinning en er dus met een ludiek prijsje vandoor gaan!

Actief, Avontuur, Creatief, Op het water, Sportief, Strand, Teambuilding, Winter

Frisbee straatgolf | Bedrijfsuitjes in Twente

Ooit wel eens frisbee straatgolf gedaan? Vast niet! Dit te gekke bedrijfsuitje is heel leuk én origineel! We hebben een spannende route door de stad uitgezet. Bij frisbee straatgolf is het de bedoeling om in zo min mogelijk worpen bij het doel te komen. Je gooit door smalle openingen, om bomen, onder terrastafels door, om uiteindelijk uit te holen tegen een prullenbak, raam of kunstwerk. Wie wint dit knotsgekke personeelsuitje en is de frisbee-held van het bedrijf?

Actief, In de stad, Indoor, Sportief, Strand, Teambuilding, Winter

Graffiti workshop | Bedrijfsuitjes in Twente

Hoe zou het zijn om zelf een kunstwerk te maken tijdens een graffiti workshop? Nu kan het! In deze interessante workshop leert u op speelse wijze de basisprincipes van de graffiti kunst. Samen met uw collega werkt u tijdens de graffiti workshop aan een schitterend kunstwerk die als aandenken natuurlijk op kantoor of bedrijf mag hangen.

Actief, Creatief, Cultureel, In de stad, Indoor, Strand, Teambuilding, Winter, Workshop

High Ropes Course | Bedrijfsuitjes in Twente

Een High Ropes Course is een spannende activiteit voor je personeelsuitje of bedrijfsuitje in Twente. Een spannend parcours en diverse opdrachten die plaatsvinden op 12 meter hoogte. Uiteraard wordt je geholpen door onze begeleiders. Deze houden de veiligheid in de gaten en geven instructies. Het zal in het begin best spannend zijn, maar als je dit overwint is de beloning groot. Een unieke beleving die je altijd bij zal blijven! Uiteraard kan iedereen in eigen tempo en op eigen niveau aan de slag. We hebben diverse routes en opdrachten, op verschillende hoogtes. Een High Ropes Course is gegarandeerd voor iedereen een succes!

Actief, Avontuur, Op het water, Sportief, Winter, Workshop

Highland Games | Bedrijfsuitjes in Twente

Schotse Highland Games als bedrijfsuitje. Dat klinkt als iets voor sterke mannen. Dat is bij onze Schotse Highland Games geen vereiste. U strijdt met uw collega’s in teams tegen elkaar op verschillende kracht- en behendigheidsproeven. Natuurlijk hebben we voor de proeven verschillende moeilijkheidscategorieën waardoor het voor iedereen te doen is. U gaat de strijd aan op onder andere de volgende proeven: boomstamestafette, kei-stoten, touwtrekken, hamerslingeren. Welk team is de winnaar van de highlands?

Actief, Avontuur, Cultureel, Feestavond, In de stad, Sportief, Strand, Teambuilding, Winter

Klimwand, abseil, tokkel | Bedrijfsuitjes in Twente

Een klimwand beklimmen iets voor jou? Misschien denk je dat dat alleen voor stoere, sportieve mensen is, maar bij de Uitjesclub denken we daar anders over! Klimmen, abseilen en tokkelen is voor iedereen. Een leuk bedrijfsuitje in Twente waarin je probeert je grenzen te verleggen. Alles mag en niets moet, maar je zal zien dat je samen met je collega’s meer durft dan je denkt. Onze begeleiders helpen je om om de klimwand te trotseren. Er zijn verschillende routes, dus je kan op verschillende niveaus omhoog. Uiteraard staat veiligheid voorop, dus je bent heel goed gezekerd! En dan weer naar beneden, door te abseilen. Met hulp van de begeleiders leer je de techniek heel snel. En als toetje gaan we tokkelen. Je hangt aan een soort kabelbaan, waarbij je met snelheid horizontaal naar beneden ‘glijdt’.

Actief, Avontuur, Indoor, Sportief, Teambuilding, Winter, Workshop